Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 991 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şans eseri Luffy ile karşılaşmasalar plan diye bir şey kalmayacaktı. Dof'un, Law'ın elinden kurtulamayan adam g4'ün yapamadığı hasarı veriyor.
Kinemon, muazzam güçlü olmasının yanı sıra inanılmaz zekidir. Plana uyum sağlama konusunda nasıl disiplinli olduğunu hep beraber gördük. Ph ve Dressrosa'da yaşadığı kötü anların tamamı planın bir parçasıydı, kesinlikle şans değil, kaldı ki Luffy'nin geleceğini de öngörmüştür. Şu açıdan da düşün, Tam da kehanette bahsedildiği gibi 20 yıl sonra, muazzam güçlü, Kaido kadar güçlü bir samurayın namı dilden dile, haberden gazeteye dolaşmaya başlasaydı ne olurdu? Kinemon ezik takılarak dikkatleri üzerine çekmedi, son ana kadar rakibini gafil avlamak için ne gerekiyorsa yaptı. Gerçek bir deha.

Evet, güç ve akıl, bu iki şeyi benliğinde barındıran az sayıdaki karakterden biridir Kinemon.
 
Son düzenleme:
Aslında var ya boşa tartışıyoruz.Mangaka Oden’in hakisini iradesini kınlara verdim diyip kestiriyor.Kınlara 20 yıl evvel brook katılsa o da kesecekti.Adamın basit mantığı bu.Bana ne diyor kim ne seviyesiyse umrumda değil diyor oda.
 
Wanoda Savaş nihayet bittikten sonra çok uzaklardan birileri gelir ve şöyle der.
Bence

3.perde sona erer ve zehaha wci'ya yolu düşer. Karizma katakuri olur ve meyvesini alırlar. Pudding'i de phoneleri okuması için alırlar ve adayı yerle bir edip ayrılırlar. Bunu duyacak olan big mom da ani bi geri vitesle tayfasıyla wano'dan ayrılır.
 
Olm hani bu Kaido dünyanın en güçlü canavarıydı yok gücünü gösterecek ki bizim kin'e bak sen. O değil de şimdi yonkou olmayan kaidoyu cizen oden ile yonkou kaidoyu cizen kin arası ne akdar fark var? bu yonkoular bildiğin hallaç pamuğuna döndü ilginç :D ALLAH'dan kizaru gelmemiş adam big meme ile kaidoyu üst üstte koyup çevirir oynarmış :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık