Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Silvers Rayleigh

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 219 84.9%
  • Sevmem

    Kullanılan: 39 15.1%

  • Kullanılan toplam oy
    258
Baba'ya saygısızlık yaparsa olacakları biliyor çünkü.:rolleyes:
Aslında mesajın iyi bir fikir verdi bana.

Ace Roger'ı babası olarak kabul etmeyip Wb'yi kabul ediyorsa Ray'in kurtarma gibi zorunluluğu yok burda. Ace bile Portgas D. soyadını alıp Gol D. soyadını reddetiği zaman Roger'a hakaret etmiş oluyor zaten.Eğer Ace yine de Roger'ı baba olarak kabul edip yine WB'ye karşı bağlı olsaydı Rayleigh yine de gelebilirdi o savaşa bana göre. Ray'i bu nedenle suçlamak bana göre biraz temelsiz bir argüman geliyor.
 
Rayleigh seviyeni merak ettim hocam. Ne diyorsun Ray'e?

Kara Kral ünvanı falan var. Özel bir sağ kol. Luffy'e önderlik ediyor. Bu gibi özellikler varken Yonkou ayarında olmasa da baya bir zorluk yaşatır gibi geliyor alamasa da.
Şu anki Teach seviyesi görüyorum en fazla Ray'i ben.Diğer yonkolardan zayıf amirallerden güçlü.Yonkolara sıkıntı dediğin gibi yaşatır ama yenemez bence.
 
Ace'i kurtarmaya gelmedi kısmı çok saçma bir argüman. Orada Roger'ın kendisi olsa Ace yine ölürdü. Düşmanın kışkırtmasına gelecek kadar "saf", sevdiklerini korumak için kaçmayı bilmeyecek kadar "aptal" bir karakterdi. Orada Ace kurtarmanın tek yolu bayıltıp götürmekti. Yoksa inadı sayesinde bir şekilde kendini öldürürdü.
 
Şu anki Teach seviyesi görüyorum en fazla Ray'i ben.Diğer yonkolardan zayıf amirallerden güçlü.Yonkolara sıkıntı dediğin gibi yaşatır ama yenemez bence.
Ya biraz garip karşılayabilirsin ama ben şuan bu Teach'i gura gura'nın da etkisiyle Teach>Yonkou All olarak goruyorum :D Gura Gura bile tek basina adamin seviyesini ucaracak bir seviyede + karanlik meyvesinin de gizemli ve bana gore haks olmasi. 2 yilda Teach sence o meyveyi Wb gibi kullanamaz mi?

Eger Teach gibi goruyorsan yine de alma sansi var gibi geliyor bana :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık