Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 987: Sadık Uşaklar

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    257
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1004

O bölmü bir daha okudum da zaten kolay para kazanmak için toplanmış bir grup gibilermiş, korsan tayfası denilemezmiş. Bunun dışında sürekli kavga ediyorlarmış ve anlaşmazlığa düşüyorlarmış bunun sebebi de başta WB olabilir.
Oda işte reckonladı sonra yine kendi dediği şeyi. Son olaylardan sonra Xebec Dünya'nın Kralı olmaya çalışıyormuş onlarda onun altındaymış.
 
Çok sevdiği oğlunu kurtartıp onu adam etme hayalini gerçekleştirdi galiba böyle dik durarak? Ondan bahsediyorum de ben...
Önemli olanı kaçırıyorsun hep, sonuç odaklı bakıyorsun eğer illa en son noktaya bakacaksan herkes ölecek ama bu adam uzun süre hayalini gerçekleştirip, hayalini yaşamış ve ölürken de hasta yatağında değil ayaklarının üzerinde elinden gelen her şeyi yaparak ölmüş, hayata karşı daha büyük bir zafer düşünemiyorum.

Kafasını yere vuranlar belli. :( :oleyo:

Yavaş paylaş şöyle sahneleri alfalıktan başımız dönüyor :hhh:
 

Üye silindi 1004

ölürken de hasta yatağında değil ayaklarının üzerinde elinden gelen her şeyi yaparak ölmüş, hayata karşı daha büyük bir zafer düşünemiyorum.
Kendisi hasta yatağında evlatları ve hatta torunları çevresindeyken ölmek istedi ama. Adamın kendi hayalini hiçe sayıyorsun. :hhh:
 
Garp'ı görünce WB de Gaaaaaarup diye içli içli çekiyor. Suratında bir sırıtma olan ise Garp.:D Garp ayarı vermiş zamanında. Artık işi olmaz. Bir tek Roger'ın peşine düşmüş diğerlerini önemsememiş. Bu aslında Roger'ı, WB'nin önüne koyuyor net bir şekilde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık