Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ghost of tsushima’yı 100 saat oynamış oldum. Düşman dalgalarını sınırsız kesme gibi oyun modu, kampları yeniden düşmanlarla doldurmak falan olsa daha da oynardım. Ama sırf gameplay için o kadar cutscene, boş ayak izi takip etme ve boş haritada at sürmek çekilmiyor. Üçüncü oynayışımı yarım bıraktım. Harita ve yan görevler ilk oynayışta hoştu. Çekilmiyor tekrardan.

ghost oynarken nioh yüzünden X tuşuyla dodge yapmaya çalışıp etrafta zıplıyordum. Şimdi nioh’a döndüm yuvarlak’la dodge yapmaya çalışıp boş duruyorum adamın karşısında. Bi de son karakterde oyunun ortasına ölmeden gelmişim unutmuştum onu bozdum yazık oldu (menüde kaç kere öldüğünüz sayılıyor).

cyberpunk çıkana kadar nioh, doom, monster hunter arasında dönerim artık. Monster hunter’a girmeye korkuyorum kesin unutmuşumdur diye ama gireceğim bi ara yine ona. Özledim.
 
Cyberpunk 2077 konferansını daha yeni izleme imkanım oldu, malum mevzu oyun bile olsa maalesef Lady’s First:/

Neyse daha çok Cringe’leşmeden açıkçası daha çok şey göstermelerini beklerdim ama sunumlar bölüm bölüm yayınlandığı için bu kadar rahat takılıyorlar. Oyunu içi ile alakalı sadece biraz roller ve birkaç silah özelliği ile pompalı silahlar üzerinde duruldu diyebiliriz.

Silahlara gelirsek normal ve Smart silahlar var.
Shooter oyununda fazla iyi olmayanlar veya alışık olmayıp ilk defa bu tür oyun oynayanlar için smart silahlar geliştirilmiş. Havaya vursan bile mermiler adama gidiyor.
Havaya sıkıp odadaki 6 kişiyi bulup öldüren silah bile yapmışlar.
Bir nevi zevki baltalar mı diye düşünmedim değil. Neyse sonuçta onları kullanıp kullanmamak bize kalmış.

Rollere gelirsek sanırım Getto’yu seçerim. Sokaklardan gelen bir keko olarak başlamayı düşünüyorum oyuna.
 
İlk oynanış videolarında o akıllı silahlardan birini kullanmıştılar. Ona son sınıf, en yüksek seviye silahlardan denmişti.

açıkçası ben o sınıfın silahlarının değişik değişik teknolojilere sahip “unique” denebilecek silahlar çıkmalarını beklemiştim. Rakibi takip eden mermi de onlardan sadece biridir sandım. Meğer hepsi düşmanı takip eden mermiler atan silahlarmış. Bunun ayrı ayrı pompalısı, taramalısı falan varmış o yüzden ayrı bi sınıfmış bunlar.

direk “yüksek teknoloji” adı altında benzersiz silahları tercih ederdim. Göstermiyorlar diye umuyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık