Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Naruto

Minato'nun şansızlığı Hokage'ler ile kıyaslanması. Rakipleri Haşirama, Tobirama, Hiruzen hep zirve karakterler. Tsunade desen efsanevi sannin. Minato aralarında kendine yer bulamıyor. İtibar meselesi. Ama savaşta iyi performans gösterdi aslında. Belki zirve lige giremiyor ama Minato'dan güçlü şinobi sayısı çok azdır.
Bir zamanlar en güçlüsü diye geçiyordu. Ulan ne beklentiler vardı. :D Minato hızlı adam bir mühürle iş bitirir yenilmez diye. xd
 
Bir zamanlar en güçlüsü diye geçiyordu. Ulan ne beklentiler vardı. :D Minato hızlı adam bir mühürle iş bitirir yenilmez diye. xd
Güçlü adam ama bir şinobi, Tanrı değil, Tanrılar dahil olmasa beklentileri karşılardı aslında ama tabii sönük kaldı, üzücü oldu.

Hokage Minato'da zaten Tobirama'nın ani bir dövüşte sahip olduğu her şeyin fazlasına sahip. Daha iyisine sahip.
A'yı yenemeyen Minato 20 tane Kakaşi'nin zar zor indirdiği Tobirama'dan güçlü öyle mi :(
 
Tobirama'nın Minato'yu tek geçebileceği konu Kenjutsu, onda da ucu ucuna falandır. Minato Hirashin'de daha hızlı, daha çok yönlü biri. Buna rağmen hala Tobirama geyiği nedir anlamadım.

Tobirama'nın kendisi diyor zaten benden daha iyi kullanıyorsun diye. Level 2 adı üstünde. Rasengan, Shiki Fujin, sennin mod, Bunta eklenince nasıl daha iyi lan Tobirama Minato'dan. Töbeler olsun.
 
Senju kardeşlerin yaşadığı çağ ile Hiruzen'in 70 kusur yaşına geldiği çağ bir değildir :/
Bebeler savaş alanında öldüğünden, ortalama yaşam süresi 35 yaş falan Senju kardeşlerin yaşadığı çağ...
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık