Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 984: Kutsal Kitabım

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 168 62.9%
  • Orta

    Kullanılan: 63 23.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 36 13.5%

  • Kullanılan toplam oy
    267
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bu arada Momo'yu Hz İsa gibi çarmıha germişler kıyamam. Sapık veletin teki ama yaşadıkları falan çok üzücü.

Hz İsa da bir arkadaşının ihanetinin ardından çarmıha geriliyordu sanki. Momo da dokuz kından birinin ihanetine uğradı zavallım. Buradan başka benzetmeler de kurulup like kasılabilir ama bir amaneden değilim uğraşamam. :(
 
Kaidonun amaan yeter be deyip ortaya çıkmasını sevdim. Ha şöyle Oda efendi biraz hızlan ya. Ayrıca Sanji sululukları yok bu da bölümün güzelliklerinden. Üzerine de Yonkoların yüz karası olmayınca daha da güzelleşiyor.
Yamato Oden'in defterini yalayıp yutmuş ve macerasını muhtemelen biliyor. Bu durumda tayfaya gelmesi nasıl olur bilmiyorum. Sonuçta Luffy kendi macerasını yaşamak istiyor One Piece ile ilgili hiçbir şey duymak istemiyor.
Son olarak Ace adını duymak bile keyif veriyor :D
 
Bölüm güzel ama haftaya bölüm olmamasının gelmişini geçmişini ızdırabını seveyim. Online serverları kapatılan oyunlara döndü seri düzenli içerik gelmiyor. Keşke Wano'ya kadar olan kısmı çok daha hızlı işleseydin be Oda :/

Yamato çok tatlı kızın Luffy'e bir şeyler anlatmaya çalışırken ki hali Luffy ile aralarındaki muhabbet falan abi çok sevdim lan. Oda prensin Zoro'nun itibarını zaten sarsmazsın Sanji'ye de olmadı bir sonraki arc aşırı güzel bir p-up verirsin Allah aşkına al şu kızı tayfaya lan.

Yamato'nun Ace'den bahsetmesi hem güce hem de karaktere yapılan bir vurgu bence. Luffy bariz bir şekilde Ace'den güçlü ama bu demek değil ki Ace bu seviyeler karşısında çöp. Potansiyelini iradesini azmini az çok kafada canlandırınca aslında Ace de hayvanın teki. Gücüne vurgu yapılması normal ölsün diye yazılmamış bir karakter olsa bunu çok daha iyi anlardık. Ayrıca Oda'nın fan servis prensi Zoro haricinde tayfakilerin gücüne pek vurgu yapmışlığı yoktur. Cimridir bu konuda. İkidir Luffy üzerinden veriyor çoşkuyu. Bu daha hiçbir şey değil bu çocuk fena geliyor tribine sokmak istiyor okuyucuyu. Ha şöyle yavrum artık yapacaksın bunları KK olacak tayfayı çiziyorsun hikaye diye diye yalandan oyalamaların da bir yere kadar zaten. Böyle devam. G3'e ağzı yamulan P1 Sanji'den darbe yeyince de az çok böyle yamulması lazım. Sanji'nin billurlu atakları g3 etmeli hatta aşmalı.

Samimiyetsiz ve vefasız büyük transın sevgi dolu karşılanması hoşuma gitmedi ama artık geçtim oraları iplemiyorum. Law'ın meyvesi harbi klas aynı aksiyonu ne kadar yaparsa yapsın çok şekil duruyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık