Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 984 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harbi geçen bölüm sonunda da ben kaido'nun oğluyum demiş kendisi.

Şahsi tahminim Soda hikayeyi nasıl bağlayacağını bulamamış mecburen son dakika değişikliği ile kadın yapmış.Birde üstüne Ace ile geçmiş tasarlamış. Ya da spoiler fake.
 
Bu arc için şöyle adam gibi bir Sanji dövüşü, adam gibi bir Zoro dövüşü ve tayfadakilerden, canları çıkacak seviyede sağlam dövüş çizsin başka bir beklentim yok. Ne one pieceden ne Odadan.
 
Belki esas niyeti "Herkes benden dahice şeyler bekliyor ve ben böyle yaparsam ters köşe olurlar" şeklindedir.
Bu ters köşeler Game of Thronesun dizisindeki ters köşeleri andırıyor.Boktan ve hikayeye zarar veren,negatif anlamda şaşırtıcı şeyler

Ne kadar da kaliteli bir seri oldu bu Op aman Yarabbim! Sen aklımıza mukayyet ol. Bu kadar kaliteyi bu beyinler nasıl kaldıracak ? Oda bu seriyi çizerken hiç bunları düşünmüyor mu ? Biz insanlara yazık be Allahsızzzz!
Yok mu bi Briggs tadında arcımız?..
 
Bir meyvenin bir yerde bulunması niye rahatsız ediyor ki? Hiç kimse Shanks'ın bulduğu meyve neden lastik meyvesiydi veya Buggy'nin yediği meyve neden bölünme meyvesi diye soruyor mu? Sormuyor, çünkü buna itiraz edemezsin, adam X meyvesi bilmem ne köyündeydi bunlar da geçerken buldu yedi der geçer, bu itiraz edebileceğimiz bir konu değil. Evet iki gücünde orada olması biraz zorlama fakat "Hayır böyle olmaz." diyemeyiz, belki eski kullanıcıların Wano'ya bir şekilde işi düştü bunlar da buldu yedi, belki de nesillerdir ellerindeydi, bunu bilemeyiz bu yüzden de "mantıksız, imkansız." deme şansımız yok. Düşük de olsa o ihtimal her zaman var ve olmaya da devam edecek.

9 kişi ya da 100 kişi olmasının olaya bir katkısı yok, meyve mutlak duvar oluşturuyor, isterse bütün ülke aynı anda saldırsın kıramaz onu, meyvenin var oluş sebebi o çünkü. Oden tarafında bu gücü aşabilecek bir güç olmaması ise onların şanssızlığı, Oda bir Kın'a x değil de y meyvesi veya gücü verse ve bariyeri aştırabilirdi, bariyer fiziksel gücü engellese de sesi engelleyemiyor, mesela bu konumda Apoo'nun meyvesi bu duvarı aşar mı aşamaz mı gibi bir soru da ortaya çıkabilir. Eğer cevap evet ise ve Oda bu bariyerin açılmasını istese benzer bir gücü bir Kın'a verip bunu zaten yapardı. Oden'in onurunun 3 kuruşluk edilmesi olayı ta Punk Hazard'dan beri belli olan bir şey, o kadar süre boyunca Oda'nın bunu düşünmeyip bir anda uydurması gibi bir seçenek olamaz.

Yamato'nun arkasındaki olay da daha henüz açıklanmadı, arkasına koyabileceği binbir türlü şey var, daha olay kaba taslak bile olmayacak şekilde elimizdeyken durum hakkında direkt kesin yorumlar yapmak hatalı çünkü Oda'nın bunu neye bağlayacağını bilmiyoruz, eğer biraz özen gösterirse hikâyeyi çok daha güzel konuma bile sokabilir bu hareketle. Şu an Wano'da oluşan tek sıkıntı Oden'in durumundan Marco gibi Beyazsakal üyelerinin haberinin olmaması, İzo'nun ülke hakkında hiçbir şey merak etmemesi ve yıllar boyu olan bir sessizlikten (ülkenin açılmaması) dolayı WB tayfasının "Lan bir şey mi oldu acaba?" düşüncesine kapılmaması. Onun dışında bahsi geçen her şey en fazla 2-3 balon yazıyla doldurulup kapatılacak şeyler.
Meyvelerin Wano'da görülmesi değil sıkıntılı olan. Bu meyvelerin nasıl Wano dışına çıktığı asıl yaptım oldu havası katan kısım. Meyve döngüsüne göre bu meyveler nasıl oldu da Grand Line'ın ötesine geçti?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık