Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Donquixote Doflamingo

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 274 74.7%
  • Sevmem

    Kullanılan: 93 25.3%

  • Kullanılan toplam oy
    367
Herşeye tamam ama birşey atlanıyor tartışmalarda.Hani şu son çarpışma.Doffy onu yapmakta çok geç kaldı ama Doflamingo en teknikleriyle geldi manga dahil sanki bunu aşmak için King kong gun ile zorlaması gerektiği ima edildi.Animeye bile aktarırlarken Luffy baya yükleniyor da sonra şehri ayağa kaldıran saldırı geliyor.Bir müddet durdurma var yani kkg saldırısını.Ben öyle algılamıştım.Bundan dolayı da hakkının fazla yendiğini düşünürüm.Ne diyorsun o son final çarpışmalarına.Birkaç kat savunma artı saldırıda vardı orada kkg karşısında.
Zorlama falan olmadı. Luffy o vuruşu en başta denk getirse, etkisi bu kadar yıkıcı olmazdı muhtemelen. Ama dayaktan yüzü gözü dağılmış ve yorgun hale gelmiş Doflamingo'nun fişini çekmeye yetti.

Mangada Luffy bildiğin parçalayıp geçiyor MW o son saldırıyı. Yok öyle zorlanma falan.

@Smoker Crackerı yenebileceğini sanmıyorum Dofun.
Luffy denk getirse tek bir Red Hawk ile alırdı Cracker'i. Çünkü adam dayanıksız, darbe almadan rakibini yendi yendi, yoksa dümdüz olur.
 
Dof gibi aşırı güçlü bir shichibukai bile en güçsüz kumandanı yenemiyorsa Shichibukai sisteminin hiçbir anlamı yok.Mama ve Kaido konuşmasının istihbaratında Denizcilerin arasındaki konuşmada,Yonkouları durduracak tek kişilerin Amiraller ve Savaş Lordları olduğu belirtiliyor.Doffy Crackerı da alamazsa hiçbir değeri yok savaş lordlarının.
Güç namına yok zaten. Grandlineı iyi domine ediyorlar ama boruları ötmez New worldde. Mihawk var birtek gücüyle öne çıkan. Croco, dof gibi muazzam zekilikte ve derin bağlantılarla sahip karakterler de var. Hepsi çok vizyonlu. Bu onları tehlikeli yapıyor. Jimbei ise bir ırkın temsilcisi gibi birşey.
Kid, law shichi olduğunda bunu ondan beklemezdim o güçlü bir elemandı idealleri farklıydı muhabbeti çekmesi biraz gösteriyor aslında neyin ne olduğunu.
Commanderlar ise muazzam elemanlar. Fakat her tayfada 3 tane var. Yani 7 shichi totalde bir yonko tayfası kadar rahatsızlık verici çok rahat. Boşa giden bir sistem yok.
 
İşi oraya getirdik mi Dof Crackera diş geçirse bile sağkollara ezileceği açık. Daha sağkolu geçemeyecek bir adam zaten yonkouya tehdit olamaz.
Benim gözümde savaş lordları işlev olarak küçük korsan gruplarını ve yonkouların emrindeki filoları dengeler anca. Böylece amiraller gibi büyük güçler yonkoulara karşı durabiliyor. Mihawk ve Ayıboğanı ayrı tutuyorum tabi. Onlar aynı zamanda tayfasız olduklarına göre bireysel olarak da belli seviyeleri aşmış olabilirler. Yani bir savaş lordu tayfası F6 gibi bir oluşuma kafa tutabilirse de iş komutanlara geldi mi Mihawk ve Ayıboğan harici adamların işi zor gibi geliyor bana. Savaş lordlarının tamamı toplansa bir yonkou tayfasına kafa tutabilir elbet ama tek başlarına bir karşılık olamayacakları net.
Savaş lordlari =Yonkou komutanları
 
Cracker'ın yenildiği saldırı en kötü tabirle 6 kong gunluk güçte bir saldırıydı beyler.Öyle tek bir rhye mümkün değil gitmesi.
 
Luffy'nin 11 saatte bir rh bile vuramadığı adama Dof rüyasında vursa kalkıp kendini tokatlar. Kaldı ki Cracker da bir rhlık adam değil.
İğne acısına dayanamıyor adam, Red Hawk yese geldiği yere girer. Luffy'nin neden Cracker'e 11 saat vuramadığını da gayet iyi biliyoruz. Cracker'in gücü, Luffy'ye tersti. Nami olmasa belki yenemez, yense dahi bayağı uzun sürerdi.
 
İğne acısına dayanamıyor adam, Red Hawk yese geldiği yere girer. Luffy'nin neden Cracker'e 11 saat vuramadığını da gayet iyi biliyoruz. Cracker'in gücü, Luffy'ye tersti. Nami olmasa belki yenemez, yense dahi bayağı uzun sürerdi.
İyide hocam niye meyve gücünden bağımsız değerlendiriyorsun ki. Meyvesiyle işte totalde doftan sağlamdı adam. G4 ile bariz Dofa karşı üstünlük kuran luffy yclerle başa baş dövüşebiliyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık