Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 981: Çarpışma

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • Marco'nun gelişi gibi bomba

    Kullanılan: 198 73.3%
  • Sanji'nin sapıklığı gibi sıradan

    Kullanılan: 40 14.8%
  • Koca Ana Korsanları gibi boş

    Kullanılan: 32 11.9%

  • Kullanılan toplam oy
    270
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kiku kadın yahu. Kalbim kadın dedi o kadar. Ama İzo'nun kıyafetine falan bakılırsa Kid gibi ruj sürmeyi seven bir erkek gibi duruyor. Gerçi saçlarına da kadın modeli vermişti ama.
O açıdan bakarsak öyle tabi. Ama sonuçta erkek olarak doğmuş. Çok hakim değilim ama zamanında Japonya'da böyle durumlar varmış. Dans okulunda yetişmiş ikisi ve görüyoruz ki çocukluktan beri kız gibi giyiniyorlar. Izo, Kiku gibi kalbimde kadınım kafasında değildir ama açık bir şekilde feminen giyiniyor yani, bilemedim.
 
Cidden her şeyi geçtim. BM korsanları bilgi toplamada en iyisi diye elli kez bahsedildikten sonra vano'nun başka bir girişi olduğunu bilmiyorlarmiş ☹
 
Savaşla ilgili beklenilen herşey yavaş yavaş gelişiyor herkes tastamam denizciler hariç. oda bununla yetinmeyip bir sürpriz yapacak gibi geliyo aksi taktirde çok yavan kalıcak wano
 
Kizaru... Lütfen :(
Kizaru zaten öyle bir kafadaydı ya. Adama bıraksan Kaido ve Big Mom'ın ittifak kurduğu yere düşünmeden gitcek. Öyle bir adam. Ama tek sıkıntı yanına bir Ryokugyu, Fujitora+CP0 verceksin anca ordaki kuvvetleri zorlamaya yeter. Dünya Hükümeti'nin Wano'ya daha çok kayıtsız kalacağını düşünmek mantıksız olur. Oda'nın da söylediklerini göz önünde bulundurursak daha çok gelen olacaktır bence, hiç olmazsa sonlara doğru. Yonkolardan birinin düşmesini bekleyip harekete geçebilirler, en mantıklısı o olur.
 
Oda, savaşta Marco'ya çok büyük bir yer ayırmayacakmış ve hepimiz hayal kırıklığına uğrayacakmışız gibi hissediyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık