Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 980: Dövüş Müziği

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    267
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fanboyların sidik yarışına döndü olay :p gerçek o ki apo reis zorodan kan aldı luffyi hoplattı bir zurnacı bütün dengeleri altüst etti. Merak etmeyin bence oda iadei itibar edecektir Apo tobiroppo dan aşağı çıkarsa o zaman kıyamet kopar:D
Tobi Roppo'dan yer açılacak denmesinin akabinde Apoo'nun şov yapması... Adam net F6 seviyesi var :D
 
Bu bölüm hikaye zirve yaptı ve Er Gotti bu noktada hayatta insanın ayağına bir kez gelecek bir şans yakaladı. Kedi gibi dört ayak üstüne düştü, turnayı gözünden vurdu, başına talih kuşu kondu. Eğer Er Gotti Baldız Lola'nın evlilik teklifini kabul ederse geleceği çok parlak. Aile içinde basamakları hızlıca tırmanacak ve bastığı zemin sağlam olacak. Üstelik mazallah Kaptan Bege'ye bir şey olursa Küçük Pez'in kamışa su yürüyene kadar kaptanlık koltuğunu geçici olarak Er Gotti alır ve Kaptan Gotti olur. Elbette Er Gotti'ye güvenim tam, Küçük Pez'e ve Aile'ye yamuk yapmaz. Diğer taraftan Consigliere Vito'ya bir şey olmaz, görevine devam eder. Çünkü ailede esas olan liyakattır. Aile yükseliyor ve heyecan dorukta.
Ben pek yakıştıramadım ikisini. Sanki Vito ile daha iyi olurlardı. Lola biraz haşin bir hanım malum.
 
Tekmelemesinde değilim, tekmeledikten sonra Yonkou tayfasının insafına bırakmasındayım. Bu bildiğin hainlik.
Kanka olaya öyle bakarsak Luffy'nin inatçı olması başlı başına gerçek. Sanji inadını kırmak istemesine rağmen... kıramadı. Ki yanlış ya da doğru olması bayağı sorgulanır. bana göre haklı yönleri var ama hainliğe kadar gitmez. sonuç olarak Luffy'nin inadı kazandı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık