Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Wano Arkı'ndan Beklentileriniz

Kimin hakkında?


  • Kullanılan toplam oy
    155
O değilde Shogun hakkında beklentim varmış hahahahaha, inanılmaz karşılandı Shogun tam bir Samuray çıktı :mincika:
 
Şu Zoro'nun gözü ile attığınız teoriler cidden çok komik. Lan adam gözünü kaybetti bu şuan kabul edilebilen bir gerçek en iyisi bu. Tabii kör gözü yeni bir skill çıkarırsa ne şaşırması ne de heyecanlaması olur sadece karaktere health özelliği olmaktan başka bir şey olmaz sonra filler'de boktan karakterlere meze olur ki one piece fillerinde 2. kez izleyip farkettiğim bir gerçek. örneğin luffy'nin gereksiz gear second açması gibi. lakin Zoro ile ilgili çok beklentiniz var karakter beklentinizi bir gün karşılamaz ise ilerde Zoroya bok atmayınız ya da serinin yazarı Oda'ya (Oda bu karakteri harcadı moruk.). benim için one piece hala izlenebilecek seri mi? tabii ki evet çünkü eşşiz olduğu bir sürü özellikleri var ama eleştirisi de olmalı. Ankete gelecek olursak Wano arcı ile ilgili düşüncem Zoro'nun geldiği yer wano ile bağlantısının daha farklı olabileceği şöyle diyelim kısaca Kurozumi gibi bir olayın var olduğunu da söyleyebiliriz ya da sıralanacak bir çok teori.Tashigi konusuna değinirler inşallah çünkü o kızın saçı Wano tipi idi Punk Hazard'da, özenti mi yoksa onunda bir bağı var mı bilmek isterdim. ve Tashigi Wano kökenli ise Wano'da bir zamanlar büyük bir iç karışıklığın olduğu ve toplulukların sürgün edilmesi ya da Wano'nun bulunduğu ada 800 yıl önce sonradan gelindiği ve ondan önce ulusun dağıldığını başka başka yerlerde hayatlarını sürdürdüğünü antabilirler Kavimler göçü gibi.Sonra Luffy'nin hasır sapkası Wano ile ilgisi olduğunu öğrenebiliriz onun hikayesi bayağı gizemli aslında çoook gizemde kalmış konular gün yüzüne çıkacak ama şuan aklımdakiler bunlar.
 
Son düzenleme:
Arc gayet derli toplu gidiyor.Beğenmeyenlerin bir kısmı sürekli savaş olsun aksiyon olsun istiyor ama One Piece ne zamandır böyle bir seri oldu ki? Veya ne bu arcı çok iyi yapardı?
Şuanki hikaye Kozuki temelli gidiyor buda sürekli tayfayı işlemesinden daha iyi.
Benim tek sıkıntım şu son sayılara.O kadar ağırlaştıki her bölüm biri gelecek diye öz hazırlık yaptı.Son sayıdan bir ümidim var yapmak istediklerini anlıyoruz yavaş yavaş.Direkt pata küte savaşa girmeyecekler en azından
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık