Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Sevdiğiniz Hokage

En sevdiğiniz hokage hangisidir?

  • Senju Hashirama

    Kullanılan: 69 24.5%
  • Senju Tobirama

    Kullanılan: 64 22.7%
  • Sarutobi Hiruzen

    Kullanılan: 18 6.4%
  • Namikaze Minato

    Kullanılan: 59 20.9%
  • Senju Tsunade

    Kullanılan: 12 4.3%
  • Hatake Kakashi

    Kullanılan: 26 9.2%
  • Uzumaki Naruto

    Kullanılan: 34 12.1%

  • Kullanılan toplam oy
    282
Valla Minato güzel kuruluyordu, sonra fbsi gelince meh oldu, üstüne edosu gelince peh oldu. Diğerlerini de o kadar sevmemiştim.
 
Youtube'da gördüğüm bir yorum:

Hashirama: Sen nasıl öldün 4. ?
Minato: Kyuubi ile savaıp onu mühürlerken öldüm.
Hashirama: Aa o tatlı yaratık birilerini öldürebiliyor mu?
 
Beni Haşirama'nın hakkını yemiyorum, büyük atılımı yapan kişi o sonuçta, ancak Konoha açısından konuşursak, Tobirama yaptığı reformlar ile ufacık köyü adeta bir megakente çevirmiş. Ninja köyleri içinde en güçlüsü Konoha iken, ülkeden Jiraiya, İtaçi gibi nice yiğitler ve daha bir sürü isimsiz kahraman çıkmışken Tobirama'nın buna olan etkisini kimse inkar edemez. Kendi dünyamıza uyarlayacak olursak; Haşirama roketi icat etmiş, Tobirama o roket ile aya gitmiş. Aynı hesap.
Benim gözümde de abisi aya gidilsin diye roket icat etmiş kardeşi bu teknolojiyi kitle imha silahına dönüştürmüştür. Tobirama'nın hatalarının bedelini ondan sonraki iki üç nesil ödedi. Kendisi yerine abisi olsaydı bu süreçte bunlar yaşanmazdı bana göre. O yüzden hiçbir koşulda Hashirama'nın önüne koyamam bu adamı ne insan olarak ne de Hokage olarak.
 
Minato Tobirama'ya karşı 39-38 öndeydi. Oyumu Minato'dan çekip Tobirama ağamıza koyarak durumu tam tersine çevirdim.
 
Genel olarak tüm Naruto karekterlerini seviyorum birbirlerinden ayırması zor oluyor.
Ama Naruto'da farklı be seçmesi kolay oldu Naruto olmasa seçemezdim.
 
Cımbızla örnek çıkar sen, genel olarak diyorum.
Cımbız mı ? Cımbızlasam neden o kadar uzun tutayım yav :D

Denilen laflara bakıp güç kıstası çıkarıyorsun, izlediğim veya okuduğuma mı inanayım, klasik shounen rakip şişirme ve övmelerine mi
İşte bir denge bulmak gerek. Ancak bu yine de zayıf dediğin kişilerden ikisinin zayıf olmadığı ve çakra fakiri dediğin adamın çakra fakiri olmadığı gerçeğini değiştirmiyor hocam.
 
Laf kalabalığı yapıyon, ne kadar çok yazarsan o kadar haklı olmuyorsun.
Benim haklılığımı lafın kalabalığı değil ortaya koyduğum deliller ve bu deliller eşliğindeki argümanımdır. Lafın kalabalık olması daha iyi anlaşılması içindir. Yoksa senin gibi aslı astarı olmayan şeyleri iddia edip köşeme de çekilebilirim ancak tarzım değil.

Ortaya arkasını getirmeden bir iddia atınca da haklı olmuyorsun.

Hashirama, Tobirama ve Hiruzen karşısında zayıflar, esameleri bile okunmaz. En baştan kastettiğimde buydu
Hashirama diğer bahsettiğin ikisinden bambaşka bir varlık zaten. Hiruzen ile Tobirama yanında da esameleri okunuyor serinin kendisine göre (hele Minato'nun) (kakashi'yi katmıyorum bu karşılaştırmaya).

Bakma Hiruzen geri planda kaldığına, mangakanın Hiruzen'i övme ve şişirmelerinden sonrasında içini dolduramamasından dolayı. Popüler kültürün kurbanı oldu, popi olmayınca.

Adama şinobi tanrısı deyip, arkasını getirmemesinden. Adamın doğru dürüst dövüşünü görmedik, hele ki gençliğindeki. Tek tük bilgiler ve ayrıntılarda gözüktü ve geçti.
Katılıyorum. Hiruzen göründüğünden daha fazlası. Ancak bu adam 69 yaşında bile Gokage'nin (döneminin 5 kagesinin) en güçlüsüyken Sanninlerden ve Minato'dan güçsüzdü. Sanninler ise Minato'dan güçlü (teker teker tabi, üçünün toplamı değil) resmedildi. Aynı Hiruzen daha gençken, Tobirama'yı geride bıraktığı söyleniyor.

Yani yine diyorum. Esame okunuyor epey.
 
Karakterlerin güçlerini ve serideki yerlerini enine boyuna düşününce mangakanın mantıklı bir güç dengesi kurmakta ve bunu yansıtmakta ne kadar feci sıçtığını görmüş oluyoruz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık