Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 976: Kendimi Tanıtmama İzin Verin

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    237
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fraky'nin, Luffy'i terlettiğini biliyoruz yani Zoro ve Sanji'den güçlü veya bu ikisine denk diyebiliriz.
Bu nasıl bir yorum yav. Franky çelik veya demirden. Luffy bilinçsiz bir şekilde haki kullanmadıkça demire de çeliğe de hasar veremiyordu. Sanji hiç veremiyor. Zoro ise çeliği kesebiliyordu. Orada franky vs zoro olsa, franky tek yerdi yav.
 
Oden tayfanın bir üyesi değildi, sadece birlikte yolculuk yaptılar, örnek vereceksen Beyaz Sakal'a katılması veya Aokiji'nin Kara Sakal'a katılmasını söyleyebilirsin. Altın, Gümüş ve Bronz üçlemesi bozulmadı.
Aokiji çok güzel örnek şu Burgess malı şimdi Aokijien güçlü mü oldu?
Ben bizim tayfa özelinde konuşuyorum. 976 bölüm okuduk biz bu seriyi ve Sanji tayfaya katıldıktan sonra Monster Trio hiç değişmedi.
Bu Monster Triyi Oda mı açıkladı yoksa fanların yakıştırdığı bir ünvan mı?

Franky üzerinden örnek vereyim, Franky'i Jinbe gibi düşün: Water7'dan ayrılırken Franky'nin tayfaya katıldığını varsay. Fraky'nin, Luffy'i terlettiğini biliyoruz yani Zoro ve Sanji'den güçlü veya bu ikisine denk diyebiliriz. Yolculuk sırasında bizimkilere gökten zembille power-up(9kılıç(Göz açılacak), Diable (Hücre uyanacak)) geliyor ve Enies Lobby bittiğinde Zoro-Sanji; Franky'den daha güçlü oluyor. Bak Kaku ve Jyabura'ya karşı kazanana kadar Monster Trio'da dengeler bozulmuş gibi görünse de en sonunda olay dediğim noktaya bağlanıyor. Monster Trio yine aynı kalıyor ve Franky'e fark atıyorlar. Aynısı Jinbe'ye olacak.
Zorolar hadi seni kırmayayım en azından Zoro Franky'den güçlüydü.
Zoro-King ve Queen-Sanji eşleşmesi gerçekleşmeyecekse zaten dediklerini kabul ediyorum ben, onda bir problem yok. Bu dövüşler yapılıp bizimkiler galip gelirse Jinbe'yi geçtiler demektir diyorum. Kata'yı da geçmiş olacaklar, eşleşmeleri verdiğim için anlarsın diye önceki mesajımda yazmamıştım. 976. bölüme bakarsak net bir cevabımız yok ama dövüşlerin son bulduğu 1xxx. bölümü düşün. Şuan tayfaya katılmasını ben bizimkiler artık Jinbe'yi geçti olarak yorumluyorum, sadece bunu bize göstermeleri gerekecek.
Katayı geçemeyecekler Zoro Kata seviyesine çıkabilir mi çıkabilir. Bence Luffy bile tam o seviyeye çıkmadı. Bu son aldığı eğitimle çıkmıştır. Onu göreceğiz.

Onun dışında dövüşleri gösterdiği zaman dedikleri zaman konuşuruz bunları ama bence şu var. Luffynin üç büyük komutanı belli oldu artık. Jinbei-Zoro-Sanji. Bu üçünün güç seviyesi birbiri ile denk olacaktır. Gerçi Sanjiden ciddi şüphelerim var ya neyse...

Katakuri tayfaya katılsa kaptan olur ne sağ kolu.
Ahahahahaha. :hhh::hhh::hhh:Bence hiç mahsuru yok. Gelip olabilir reis.
 
Luffy ve Sanji uçabiliyor, Law için bir shamblesa bakar, Namide zeus var, Robin istediği yerde kol bacak çıkarabiliyor, keskin nişancı, sayborg efendi de orada ama Kanjuro Momoyu götürürken iki dk gidip almak yerine shogun varisi çocuğu ''bir şey olmaz yeaa'' deyip düşmanın eline bırakıyorlar, öyle mi? :artiz::of:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık