Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Spoiler Konusu 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dediğim gibi BM orada yoksa ki, flashback'ten bahsetmiş Smoker,BM'nin gittiğine dair bir FB olacak tahminimce. Kaido'nun güçsüz olduğunu söyleyen yoktur herhalde pek okumuyorum, saçma power uplarla artık seriyi hızlandırması için eğitim kuklası olarak kullanacak Kaido'yu. Bomboş bir karakter olması da okuyucuları iştahlandırıyor tabi, hayatını Oden'in vaadi üstüne kurmuş büyük savaşı bekliyor keko. :D
Kaido'nun Oden'i taktığı yok ki vaadini de sallasın.
 
996'da yenilmesi demek hemem yenileceği manasına gelmiyor ki, 22 bölüm falan var. Yenileceği de kesin değil. Ejderhanın kafasında bant var, bu yara alacağına işaret. Ayrıca gözleri de açık, yani ölmeyecek. İhanet olmaz, BM Luffy tarafına neden geçsin ki?
22 bölüm benim için Kaidonun inmesine biçilecek bir süre ise azdır. Yakın düşündüğümüz bir konuymuş zaten bu.
 

Üye silindi 5781

Luffy , Kaidoyu çalım manyağı yapacak.

Big Mom gitmezse ve Oda'nın geçmişte "Marineford filler kalacak." tarzında konuştuğu savaş buysa başka bir yonkounun olaya el atması yerinde olur ama çok çocukca da durabilir , emin olamadım.
 
Zoro kıyafet mi değiştirmiş? Belki de adaya çıkmadan önce ryumanın mezarına gitti ve ryumadan kalma bir kıyafet buldu bir yerlerden. Şöyle olsa efsane olur:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık