Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Plan Nasıl Ortaya Çıktı?

Hain kim?


  • Kullanılan toplam oy
    143
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence hain yok. Dressrosada ki violanın görü görü meyvesi vardı herşeyi görüyordu. Bu meyveyi önceden kaido veya orochi nin bir adamı yemiş olabilir. Malum bon clay ve bartelemeo nun meyvesi gibi
 
Bu oda çıkıp hain o kadar marifetli ki seride kendini belli etmedi o yüzden bulamadılar diyebilir. Beklerim bu tarz bir trollük.
 
Şunun cevabını nereye, nasıl bağlayacak bakalım.

Burada sıkıntı var. Jack'in Yaşam Kartı bulmuş olmasına gerek yok, ilk geldiğinde herhangi bir Mink'inkini yapmış olabilirdi. İlk gelişini sorgulamıyor ki burada İnu, onu sorgulasa anlarım. Birinin yaşam kartını yapmak için kişinin özgür iradesi falan mı gerekiyor? Sadece tırnak kullanılıyor deyip geçti Oda. Hem Sabo da Luffy'ninkini öyle yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Luffy Sabo ile Dressrosa'da ilk karşılaştıktan sonra bir daha uzun süreli görüşemiyor, anca Luffy Sabo'nun Mera Mera'yı yediğini görüyor ki zaten o arada tırnak falan almış olamaz.. Dof zaferinden sonra zaten istirahat ediyor. Sabo'nun Luffy'nin kartını ne zaman yaptığı belli değil ama Luffy bilinçsizken yapmış olması çok daha büyük ihtimal gibi duruyor. E haliyle buradaki muhabbet bana saçma geliyor.
 
Aslında Raizo 20 yıl önce öldü.Yerine kage bunshinden bir tane klonu geçti.Casus bu klon arkadaş olabilir ninjalardan biri.Hem de ne şiş yansın ne kebap felsefesine uygun.Hain çıkmamış olur drama kasar casus var der Oda.
 
paylaşan oldu mu tam bakamadım, 943. bölümde hemen bu konunun açılmasından sonraki hafta gibi bişey, yasue öldükten sonra kanjuronun lafları :T öyle geriye doğru bi okuyordum da gördüm.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık