Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Donquixote Ailesi + Savaş Lordu İttifakı Zou'yu İşgal Etseydi?

Sizce Böyle Bir Durum Nasıl Sonuçlanır?


  • Kullanılan toplam oy
    73
Adama amiraller saldırmıyor shibukai, yonkoular saldırmıyor çünkü iş yapıyorlar. Bunların bir alt sınıfından olan nova bir geldi yeri süpürdü herifle. Yeterince açıklayıcıdır heralde. Ayrıca nw de kahverengi sakal bile bir süre ada yönetmiş bir adam. Bu bir kıstas ise seviyesi budur.
Alt sınıfından nova dediğin adam alt sınıfından değilmiş bir kere ondan niye bahsetmiyorsun.1.5 milyarlık adammış o sıralar da 1 küsürlük olsun.1 küsürlük nova gördüysen söyle ana karakter dışında.Bu adam yanında Law + onlarca kolezyum üyesiyle ünlü korsanlarla indiriyor aileyi.Kyros,Zoro,Law,Cavendish daha bir sürü kalbur üstü adamla.Usopp’un maske saçmalıklarıyla.Üstelik Sezar ve Vergo öncesinde halledilmişken.Birde kalkmış kahve çöpleriyle bir tutmaya çalışıyorsun ne diyeyim.Kuzan amiraller gönderin dedi sırf Doflamingo için.Ailesi dahil tek bir kişi tek amiral yetmez yani boşa kasma.Kuzan’dan iyi biliyorsun herhalde.
 

Üye silindi 1004

Caesar varken Zou'nun en ufak şansı dahi yok. Jack Caesar'ın zehriyle hepsini birden aradan çıkardı. Ve burada Caesar'ın kendisi varken Zou nasıl kazanabiliyor?

Caesar olmasaydı Doflamingo ve Inu & Neko arasında güzel dövüş olurdu. Sadece yarım saatliğine elbette. :oops: Sonrasında birdcage GG. :bilmem:
Birdcage’i bir canlının üzerinde yapabilir mi? Bilmiyoruz. Eğer canlıların üzerinde Birdcage yapabilseydi insanlara da küçük Birdcageler yapabilirdi.

Nerede geçiyor Jack’ten çekindiği ? Tek yıkımcı yollasa Kaido aile Doffy beraber rahat alırlar.Adam amiral indireceğim dedi yahu arc sonu.Kişisel konuştu kendim yapacağım diye haterlar işin içine tayfayı da kattılar fuji için.Hadi dedikleri doğru olsun fuji planlayan aile Jack’ten mi korkacak yada onu indiremeyecek ? jack tek başına kim oluyor.Eğer çekinme varsa adaya 3 yıkımcıyı birden yollamasından çekinebilir.Ama jack nedir az akıl mantık.
Dof’un amiral alacağım demesi kadar komik bir durum yok. Amiral alacağım diyen adam Kuzan’ı alırdı zaten. Dof’un Fuji’yi alma hayali ıslak rüyadan fazlası değil. Kaido’nun ismini duyunca gerilen adam Jack’e karşı ne yapabilir? Dof’un Jack’i yenme şansı sıfır. Dof, Fuji’yi yeneceğini söylüyordu. Jack direkt saldırıyor. Ki Fuji’ye de saldırmıyor. Dof’a çeyrek atma ihtimali olan Sengoku’nun olduğu gemiye saldırıyor. Jack kendisini kimsenin öldüremeyeceğinin farkında. Dof ve ailesi kim Jack karşısında?
 
Ya konuda Dofun yanına eklenmiş Croco litrelik içeceklerin yanına eklenmiş minnak içecekler gibi durmuyor mu?

Alt sınıfından nova dediğin adam alt sınıfından değilmiş bir kere ondan niye bahsetmiyorsun.1.5 milyarlık adammış o sıralar da 1 küsürlük olsun.1 küsürlük nova gördüysen söyle ana karakter dışında.Bu adam yanında Law + onlarca kolezyum üyesiyle ünlü Cavandish gibi korsanlarla indiriyor aileyi.Kyros,Zoro,Law,Cavendish daha bir sürü kalbur üstü adamla.Usopp’un maske saçmalıklarıyla.Üstelik Sezar ve Vergo öncesinde halledilmişken.Birde kalkmış kahve çöpleriyle bir tutmaya çalışıyorsun ne diyeyim.Kuzan amiraller gönderin dedi sırf Doflamingo için.Ailesi dahil tek bir kişi tek amiral yetmez yani boşa kasma.Kuzan’dan iyi biliyorsun herhalde.
Adam 2 komutan dövdükten sonra 1.5 oluyor. Sıralamayı mı karıştırdın acaba? Saydığın adamlar yüksek kalibre zaten ondan neredeyse hepsi tek yemedi mi ailenin?

Kuzan amiraller dedi de Akainu Luffy, Law ve Dof için 1 amiral yolladı ona napıcaz?
 
Ya konuda Dofun yanına eklenmiş Croco litrelik içeceklerin yanına eklenmiş minnak içecekler gibi durmuyor mu?


Adam 2 komutan dövdükten sonra 1.5 oluyor. Sıralamayı mı karıştırdın acaba? Saydığın adamlar yüksek kalibre zaten ondan neredeyse hepsi tek yemedi mi ailenin?

Kuzan amiraller dedi de Akainu Luffy, Law ve Dof için 1 amiral yolladı ona napıcaz?
Farkındayım.G4 yeni icat olsa o seviyeye top kekte çıktı derdim.Ama ondan öncesinde milyar üstü adam olduğu ortada g4 formuyla.Aile üyelerinden tek yiyen bir Dellinger olsa gerek bu konuları çok tartıştık şimdi tartışmayacağım.2 sayı süren dövüşlerin son sahnesine bakıp tek yedi diye kendinize eğlence çıkarıyorsunuz.Akainu amirali sadece law ve luffy için yollamıştı:Bütün aileyi topla gel falan demedi çünkü lordluktan ayrılmadığını öğrenmişti yani kandırıldıklarını.Ağzıyla law ve luffy için yolladım diyor doffy lafı yok.Shichibukai hükümet tarafında diye yardım edeceğini bile düşünmüştür.Kuma misali.Keza law dof ve fuji tarafından kovalandı bu mangada var.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık