Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 962: Daimyo ve Uşakları

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    159
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu İzo’ya ne demeli peki? Oden bunun kıçını kurtarmış ama bu sanırım Wb ile kalmayı seçmiş. Eğer öyleyse harbi nankörmüş. Wb neden Oden’e yardım etmedi bilmiyorum ama İzo da pek umursuyor gibi gözükmüyor. Umursayan kişi Wano’ya gider ama herif Ace’i kurtarmak için dövüşüyordu.

Roger’lar en azından teklif etmişler yardımcı olalım diye ama Oden istememiş. Zaten Ray’in bir sözü var. Adam diyor ki; Roger tayfa’nın dağılmasını emretti. Herkesin kendi yoluna gitmesini istedi. Hayatlarımızı riske atıp omuz omuza dövüşmüştük ama şu an nerede olduklarını bile bilmiyorum. Yani Ray’e suç bulmak doğru değil sanırım. ( Bu arada bizim tayfa umarım böyle olmaz ve hep birbirleri ile iletişim halinde kalırlar. Yoksa göz yaşlarım pıt pıt eder he) :D
Sanji ve Zoro'nun sürekli iletişim halinde kalmasını ister misin :D
 

Üye silindi 1004

Bizden birine bir şey yapılırsa bunu bütün dünya bilmelidir

Marco

:hhh: efsane sözlerde bugün
Marco böyle aforizma kasarken Wano halkı kırbaç yiyor :hhh:. Babasının oğlu Marco işte. Adamı tedavi edebileceği halde hemşire doldurmuş. Bu Beyazsakallar ne leş tiplermiş.


Köyünü Libya'ya çeviren adamla eşit güçte Kocana'yı görüp, kızına cinsiyetçi fikirler aşıladığını hayal et.
Koshiro şok :hhh:
 
Bizden birine bir şey yapılırsa bunu bütün dünya bilmelidir

Marco

:hhh: efsane sözlerde bugün
Marco söylemiş işte.Doğrudan bir tayfa üyesine zarar gelirse yada yakalanırsa sahipsiz mi sandınız diyerek kurtarmaya gidiyorlar.Onun dışında kişilerin ülkesi kendini bağlar.Ancak kendisinin kaptana dil dökmesi lazım gidip el atalım diye.Ace muhtemelen Wano için beyazsakalla konuşacağından dolayı sonra geleceğim dedi.

Geçmişte Wano'ya ne olduysa beyazsakallık bir durum yok.Öyle her adamının memleketini kurtarmaya gidecekse işi var yani nasıl imparator olup bölgesini savunacak.Hani yapmaya bile kalksa iş işten geçtikten sonra eyleme geçer Oden çorba olduktan sonra.

Thatch olayı da benzer.Demir kural öldürürsen cezası ağır olur gemide.Karasakal da bunu bildiği için dünyanın öbür ucuna kaçıyor.Böyle adamları illa kovalarız diye bir kural yok yakalarsak cezasını veririz kuralı var.Bir tek Ace sindiremiyor yok kovalayacağım diye tutturuyor onda da içimde kötü his var diye istemiyor Wb.Sıradan biri olsa teach belki kendi bile desteklerdi.

Burda asıl Izo'nun problemi.Eleman ülkesini umursamadan ardına bakmadan denizlere gitmiş gibi görünüyor.Beyazsakal tayfasını topluca oraya gitmek için ikna etmesi lazım.

Siz Luffy'den alışmışsınız ama büyük korsanlar kurtarıcı değiller. :D Balıkadam adasına bile Poseidon'un hatrına yardım ediyordu.Galiba kendi istemiş gel himayene al çapulcu tayfasını uzaklaştır diye.Oden istese oraya da yardım ederdi ancak istemedi muhtemelen kendim hallederim dedi onurlu samuray.
 
Linlin insan değil ya.
Haki diye bir konsept varken Linlin'in insan olup olmamasının ne önemi var, ayrıca Linlin de insan canım, nasıl insan değil adjskasdh.

Marco böyle aforizma kasarken Wano halkı kırbaç yiyor :hhh:. Babasının oğlu Marco işte. Adamı tedavi edebileceği halde hemşire doldurmuş. Bu Beyazsakallar ne leş tiplermiş.




Koshiro şok :hhh:
E. Oda kendi kültürü hakkında hiç çekinmemiş.
İşin ilginci de tayfada en cinsiyetçi olmayan iki kişiden biri Zoro, Wano havası verip de en Wano'dan olmayan adam Zoro. Herifin ne kültüre, ne tanrılara, ne de kılıç koklayanlara saygısı var aslında. Tek kılıç sanatı öğretilen okulda ağzına kılıç alıyor, çocuk yaşta cinsiyetçiliğe baş kaldırıp, bir kız çocuğuna verdiği sözü tutmak için ömrünü adıyor. Bunu kovalıyorlar kılıcı ver lan diye, s* lan oradan bu kılıç benim çekiyor. BASED GOD 2 bence.
@Master of Puppets Hem adam haklıymış ya. Kızını tanıyormuş. Tama'nın Kaido'dan saldırı yiyip ölmediği seride merdivenden düşerek ölmeyi başardı kızı. :oleyo:
Hahahahaha, hah,h... :(
Merdivenden düştü öldü intihar etmenin bir diğer şekliymiş diye duymuştum Japonya'ın bazı kırsal kesimlerinde. İntihar etmesi de konseptine cuk oturuyor kızcağızın :(
 
Bunların hepsi Oda’nın suçu.Hikaye için karakterlerin kişiliklerini de güç dengelerini de mahvediyor.

Opun kötü olma nedenlerinden sadece biri bu.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık