Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen.
Makamını çıkarını için kullanan bir kötü adamla kahraman bir marine şehidinin arasında olduğu uydurulan alakayı anlamam mümkün değil. :artiz:
Marine şehidi ne yau :D

Şu evreni siyah ve beyazdan ibaretmiş gibi düşünüyorsun ya... Bir de kendi kendinle çelişmen yok mu?! Az evvel sen değilmiydin, kutsallar kadınlara tecavüz ediyor deyip dram kasan, şimdi de kutsallara hizmet eden marinenin bir mensubu şehit oluyor, nasıl oluyor bu iş, şehit dediğin kişi abisine ihanet eden bir karkater, bu da bonus. :artiz:
 
Heh, bak ben ne dedim sana? İmparator kelimesi geçmiyor dedim, hadi onu saymayalım yönetme kelimesi nerede geçiyor bakalım dedim, işte aradığım cevap bu. Bana bunlara geleceksin.

Filmleri tabii ki kıyas almamak lazım. Başka arkadaşa dediğim gibi bu adamların Rayleigh ile derdi ne, Yonko olmayan bir karakter için Rayleigh'den güçlü dedirtiyorlar, bana ilginç gelen bu. Yoksa filmde onu dediler kesin kez öyledir demek tabii ki saçma, canon değil bir kere.

Shiki fanı olmaktan ziyade mangada söylenen şeyleri esas almak lazım. Shiki Roger'a yenildi mi? Hemde Roger kral olmadan 2 sene evvel? Evet, daha sonra Roger öldükten sonra çağ senin çağın dedi mi WB'ye? Evet. Sonrada Sengoku bu Shiki denen kişiyi Kaido ve Big mom grubuna dahil etmeyip, Captain John'un grubuna dahil etti mi? Etti. Haliyle mangada zaten belli olan bir şey Shiki'nin orada olmadığı. Yonko'lar yokken borusunu öttürebilir, o ayrı bir şey.

Ayrıca Amiralle aşık atmak senin söylediğin bir şey, Rayleigh'in Kizaru'dan güçsüz olduğu bana göre açıktı. Kizaru bunu sallamadı önünden ışınlanıp tayfaya saldırdı, Rayleigh buna saldırı yaptı ufacık bir çizik verebildi en fazla, sonra Kizaru buna en güçlü saldırılarını (Yasakanino magatama) bile yapmadan öbür bölüm terletmeye başladı. Bu aşık atmaksa Marco Kizaru ile ne yaptı dalga mı geçti mi?

Rayleigh elbette güçlüdür, yaşlı olduğu için o dövüşte dezavantajlıydı bence bunu da kabul ediyorum. Benim söylediğim şey Rayleigh'in gençliğinde bile bir Yonko'ya denk olmadığı. İster katılırsın, ister katılmazsın sana kalmış.



Rayleigh ve Rayleigh üzerinden Zoro savunan arkadaşların tepkilerini görmek hoşuma gidiyor, ne güzel eğleniyoruz işte.
Burada Rayleigh ile Kizaru'nun, Kizaru'nun Zoro'ya atmaya kalktığı tekme dışındaki bütün sahneleri atıyorum, bir inceleyelim:
"Eğer seni yakalamaya teşebbüs dahi etsek... Kendimizi tek bir yoldan daha çok şekilde hazırlamamız gerekirdi"
Kizaru Rayleigh tehtidi varken ortamı terk etmeye çalışınca kafasına kılıcı, üstüne bir de çiziği yiyor, sonra zaten teşebbüs dahi etmiyor Kuma pıt pıt bebeleri diğer adalara yollarken. Bir de yakın senaryoyu, Sağ Kol Beckmann'ın olduğu yerde bakalım:
Bunun ikisinden daha paralel sahneler olamaz sanırım :d
Burada da gitmene izin vermeyeceğim Kizaru diyor(vermiyor)
Ardından kılıç kullanmayalı çok zaman geçti diye de ekliyor.
Oraya gidip yardım etmeliyim lakin...
Oraya gidip yardım etmek isterdim fakat yıllar beni yavaşlattı.
Kizaru da diyor ki "Bir denizci amiralini sınırında tutuyorsun ve bu sana yetmiyor demek, ha? Böyle şeyler deme, beni kötü gösteriyorsun!"
Rayleigh narsist midir emin değilim lakin, adam genç olsa ciddi ciddi amiral tarafından saldırıya uğrarken birden çok şey yapabileceğine inanıyor. Ben daha bu kuvvette senin dediğin tip "sağ kol" görmedim.
Şöyle bir soru sorayım, burada Kizaru yerine Issho olsa Kizaru'nun hareket dahi etmesine izin vermezken, bir yandan da Kuma'yı durdurabilir miydi?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık