Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 959: Samuray

Bölüm nasıldı

  • İyi

    Kullanılan: 50 27.9%
  • Orta

    Kullanılan: 70 39.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 59 33.0%

  • Kullanılan toplam oy
    179
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkent ile bağlantı hala kopmadı. Kyoshiro el atarak bize destek verecektir. Udona başkent üzerinden her türlü gidilir.

 
Öncelikle sondan yani Odenin fbsinden başlamak istiyorum. Çoğu kişi Oden'i Sanji'ye benzetmiş. Bence olay bu Oden baldırı çıplak vaziyette gezdiği için kadınların ahlakını bozmasın diye halk böyle bir tepki veriyor. Ha sapık olabilir ;ama bence asıl mevzu bu. Sapık olduğunu da düşünmüyorum. Çünkü o kadar zaman görmüş Momo'nun annesi buna gönlünü kaptırmış. Bizim Anadoluda aha namahrem geldi kapatın gözlerinizi modu gibi geldi bana. Zaten adam ülkenin darlığından şikayetçi. Napsın dar ülkenin dar kızlarını. Evli barklı kadınlarını?
İkincisi bana hala Law ve onu hapisten kurtaran kişinin planını görüyoruz gibi geliyor. Bu Orochi çok pimpirikli biri. Bunu bilen birisi onun gitmesinden sonra rahat hareket edebilmek için bu kadar şeyi sızdırdı gibi geliyor bana.
Üçüncü mesele bazıları Onigashima kıştır sözünü anlamamış. Orası bildiğin kış adası. Animede 2 kere gördük orayı. X Drake ve adamları Doflamingo'nun yenildiğini söylemeye gittikleri zaman kar yağıyordu. Bi de Luffy ile Law'ın fotosunu adamlarına tutturup topuzuyla onlara vurduğunda görmüştük. Sanırım o durumda da kar yağıyordu.
Bu kar meselesi bizimkiler saldırdığı zaman büyük kolaylık olacak gibi Kaido ve adamalarının haberleri olmadan gidecekler. İşte tam bu esnada Wano Arc'ının Brunosu orda çıkacak karşılarına ;ama Sulong formuna geçiş zor olacak derken devreye Nami girip bi şekilde o havadaki bulutları dağıtacak. O sebeple bu konuşma Nami nin yanında oluyor bence.
Jinbe meselesine gelince bence gelmeyecek ya da gelemeyecek. Momo'nun annesi 9 gölge 20 yıl sonra gelip şöyle böyle yapacak demişti. O 9 kişi bizim tayfa. 10. Kişi olan Jinbe gelirse bu iş olmaz. Gelseydi şimdiye gelmişti balık adam bu şeytan meyvesi yemiş biri değil sonuçta. Sunny'e gelirsek Roger'ın gemisine bu kadar benzetilmiş artık serinin sonuna gelmişken değişeceğini düşünen olduğunu sanmıyorum.
Hain meselesine gelirsek bunu şu başlıklarda düşünmek lazım.
1)Hain yoktur. Böyle düşünürsek 2 soru çıkar 1. Soru:Zou 2 defa nasıl bulundu?
2:Orochi bu bilgilere nasıl ulaşıtır
1. Soruya cevap:Kinemon ve 3 kafadar Zou'ya yaşam kartları ile gideceklerdi. Çünkü hiç Wanodan çıkmamış bu adamların başka yolu yok. Bu esnada Kinemon veya içlerinden biri yaşam kartını düşürür ya da Doflamingo Kanjurodan ona çaktırmadan ni kısmını alıp Kaidoya gönderir. Her iki koşulda da bu yaşam kartıyla yolunu bulurlar.
2 soruya cevap ise: Law ile plan yapan büyük ihtimal X Drake Law dan aldığı bilgileri Orochiye verir.
Eğer hain varsa ki çoğu kişi bunu bekliyor.
A)Bu ya 9 kından
B)Ya Minglerden
C)Ya da Wanodan biridir
Eğer 9 kından biri ise benim oyum Kanjuro'ya. Çünkü Zoaya ulaşmak için Dresrosada kasten yakalanıp yaşam kartını Doffy aracılığıyla Jack'e ulaçtıracak tek kişi. Kinemon olamaz. Raizo hiç olamaz o adamı yakalamaya Zou'ya geldiler. Tabii Kaido'nun tayfasında Minglerden olan biri de yaşam kartı vermiş olabilir. Ama bu çok uzak geliyor bana.
Tabii Wanoda bakleyeyen hiç beklediğimiz biri de çıkar. Ama benim tahminim 9 kından birinin hain çıkmayacağı.
Eğer Minglerden biri ise bunun için elimizde hiçbir dayanak yok. Zaten Kedi,Köpek ve Pedro dışı ülke dışına çıkmış birini de bilmiyoruz. Hem ülkesine bu kadar zarar verip hem de çoğu kişi baygınken hainden Raizo'nun yerini de öğrenirleri.
Eğer Wanodan biri ise aklan ilk gelen isim Shinobu ki Sunny'nin yeri olayını nerden öğrendi? İstihbaratlar bi kişinin bileceği bişey gibi değil sanki Luffy'yi konuşturmuşlar gibi bu da akla başka bi özel güce sahip birinin işi olduğunu ya da tamamen Orochiyi kandırmak için olduğunu gösteriyor. Benim bu bütün konulardaki düşüncem hain main yok EĞER BİR HAİN VARSA O DA BİZE BİR HAİN VAR ALGISI OLUŞTURAN ODA'NIN TA KENDİSİDİR.
 
"Karilariniza sahip çıkın kızlarınızı saklayın" ahahah artık ne kadar karizmatik bir erkekse millet karılarını dizginlemek zorunda kalıyor.genç kizları aşık olmasın diye sakliyorlar. İyi hoş her şey ama domuzlar ne alaka :fool::fool:


Donsuz kral Oden sama baya havalı çıkıcak gibi. İns. Hala yaşıyordur :ühü:
 



Burada bir istihbarat geliyor sanırım hain ile ilgili...yoksa kim gereksiz yere 5000 kişilik fazladan gemi yapar ki ...Ayrıca bizim geminin bombalanması işi de sahte maket gemi ile olmalı kanımca...


Diğer yandan Kyoshiro nun yani Denjiro nun sahneye gireceği yer tamda burası sanırım.Orochi şehri Kyoshiroya emanet etti.Ama kediye ciğer emanet etti .Bizimkilerin yardımına Denjiro yetişecek
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık