Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 957: Zirve

Bölüm çok iyi değil miydi be :D


  • Kullanılan toplam oy
    361
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer söylediğin gibi bi' mevzuysa seninkinin 3 yaşına denk geliyor. Ayrıca çocuk yaştayken Dof'a D.ler şöyle böyle diye şişirilmesinin sebebi de çıkar, sonuçta bunun bebeliği Rocks'ın aktif olduğu süreler :)
O zaten belli değil mi, Sengoku'nun hep çıkan ve çıkmaya devam edecek olan isminde D. olan korsanlardan biriydi gibi bir şey semesinden. Ben buradan ne Roks ve Roger ilkti ne de Luffy son olacak gibi bir şey anladım.
 
Son 2 bölümü okuyup biraz da düşündükten sonra aklıma gelen ihtimaller şöyle :
Öncelikle bir ölüm haberi olduğunu öğreniyoruz. Sabo hakkında üzücü bir haber gazete çıkıyor. Alabasta hakkında bu sefer farklı olduğu söylenen bir haber alıyoruz. Yapacağım spekülasyon ise kısa şöyle ; Sabo ortalığı karıştıyor bu sırada İmu Vivi'yi öldürmeye kalkıyor ve Sabo onu alıp kaçıyor.Şahsen ben ölen kişinin kutsal ejder veya Kuma olduğunu düşünüyorum. Gazete haberi ise Sabo'nun Vivi ile kayıplara karıştığı olacak diyorum ama kıstırılmış olabilceğini de düşünüyorum. Ama ölmediğine eminim.Diğer yandan Sabo'nun Vivi'yi kendisi yerine devrimcilere kaçırtıp kendisinin ise yakalanması ihtimali. Bu ihtimal ise Coby'nin Hancock'un üstüne gitmesi. Bu yönden shicibukailerin yakalanıp infazı gibi bir durumun söz konusu olması ihtimali var. Kayaların veya Bm ile Kaido ittifakından sonra böyle bir kararın uygulanmaya konması hikaye için hızlı bir ilerleme oluşturabilir. Karasakalın harekete geçmesi de var.Ancak bir ihtimal de Shicibukailerin kaçarak Kayalar benzeri bir araya gelmeleri olasılığı .
 
Öyle bir şey olmaz. Luffy Karasakal dövüşü teke tek olacaktır. Her şeyi de tarih tekerrür eder mantığıyla yorumlamamak gerek.
Orası öyle tabi ki ben zaten geçmişe sadık kalınılırsa dedim. İlla olacak demiyorum.

Law o dönem kendi yoluna gitmiş olacaktır. Çünkü artık yonkoya direnmek ve ya indirmek için kendi başlarına bir şeyler yapabilecek güçlere erişmiş olacaklar Wano sonu. Ondan sonrası KKlik yarışı.
Luffy ittifak bitti demeden bitmez. Ana karakterciğime güveniyorum. :oleyo2:
 
Rocks zamanında tahminimce bir tek Linlin ve Shikinin meyvası olabilir. WB'nin ve Kaido'nun bir meyvası yoktu galiba o zamanlar diye düşünüyorum...
 
Orası öyle tabi ki ben zaten geçmişe sadık kalınılırsa dedim. İlla olacak demiyorum.



Luffy ittifak bitti demeden bitmez. Ana karakterciğime güveniyorum. :oleyo2:
Orada burada Law'a yancı denilince benim de mantığım almıyor. Ama kalkıpta Wano'dan sonra daha yanındaysa bende yancı derim. İttifak yonko devirmek içindi. Artık iki kaptanın da yeni dünyada adı yükselecek ve kendi başlarına zirveye çıkmaya çalışmalılar. Çünkü tek bir Korsanlar Kralı olabilir.
 
Rogar reis kılıç ustalığında farklı bir seviyeye gelmiş. Rastgele sallayıp geleni geçeni biçiyormuş reis.
 
Oden ölmedi hapis yatıyor
Mihowk Shanks'ın tayfasına girecek.
Rocks D. Xebec efsaneymiş canavarların kaptanı misyonu dünya kralı olmak.(tanıdık geldi bir yerden;)
Krasakal...
Shanks'ın tayfası en güçlü tayfa.
Garp denizci kahramanı. muhtemel bir kralı indirmiş. (bir arkadaş buna başarısızlık demiş potansiyeli olan kaido WB mom ortadan kaldırılmadığı için. ama ben buna katılmıyorum böl ve yönet taktiği uygulanmış sonuçta bu karakterlerin şu anda bir kaptan altında olduğunu düşünsenize bu halleriyle. sonuçta bir amaç için bir araya gelmiş o amaç gerçekleşsseydi dünya şu anda nasıl bir yer olurdu?)
sayı ile ilgili düşündüklerim.

ayrıca tüm bu korsan ödülleri falan korsan işleri falan... hep hikaye.
bir gerçek var ortada tüm dünya ya 160 küsür kralığa denizcilere kutsal ejderlere korsanlara kafa tutan bir adam var monkey D. garp'ın oğlu monkey D. luffy'nin babası (monarşi,teokrasi ve oligarşi düşmanı cumhuriyet ve demokrasi aşığı) devrimci dünyanın en çok aranan adamı (yani korsanlar yonkoular rocks falan hikaye) MONKEY D. DRAGON diye bir gerçek var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık