Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 957: Zirve

Bölüm çok iyi değil miydi be :D


  • Kullanılan toplam oy
    361
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wb hayatta iken en güçlü adam konumunda idi. Garp>Wb yazanlar gururumuzu okşasa da gerçekleri yansıtmamaktadır efenim.
 
Tayfa bunlardan ibaret değil ki böyle olsun. Olay 38 yil önce oluyor. Kaido ve BM ne kadar şimdi ki kadar güçlü olmasalarda Roger'ın yanında ki adamlari da güçlü değillerdi. Kaido miçoymuş bu tayfanin diğer üyeleri nerede? Onlarla savaşanlar kimlerdi önemli olan nokta bu.

Burada muhtemelen hükümetin farklı bir yüzünü göreceğiz. Bu Goroseilerin "Tarihten silinmesi gereken kişiler" olayını burada gördük muhtemelen. Yani Garp da bu yüzden bazı şeyleri bu yüzden sevmiyor, kabul etmiyor olabilir.
Önemli olan nokta ora değilmiş işte. Önemli olan karşılaşmayı çiziyor. 4v2 ile kimle kimin arasında savaş geçtiğini resmetmek istemiş. Diğer türlü hiç çizim yapmazdı. Aynı çizimi 2 Amiral vs 4 Devrimci Komutan'ında da gördük. Bence bahane bulunulacağına şimdiden hazmedilmeye çalışılması daha akılcı bir davranış olur.
 
Güç bakımından shanks beckman roo ve yasoop birbirlerine yakın sanırım bu yüzden en güçlü yonko şuan kızılsaç korsanları
 


Şu görüntülerde ve dövüşte, iki karakter ne kadar zıtlığı ifade ediyor olsa da son gelen bilgiler ışığında belki ortak yönleri de olabilir: Portogas (Gol) D. Ace ve Marshall (Roks) D. Teach.


Birde şuana kadar ismini duyduğumuz ve aklıma gelen D. aileleri şöyle:
-Monkey
-Gol
-Roks
-Portogas
-Marshall
-Trafalgar
-Jaguar


Orta panelde Sengoku'nun hemen solunda Pandaman da bilgileri dinliyor. :D
 
Kendisi Kaido ve BMden aşağıda ama Beckman Roo ve Yasoppun azman olduğu tayfa. Öyle diyebiliriz bence de. Ne Katakuri ne King. Adı anılan Yasopp var. En güçlü tayfa burası muhtemelen

Usopp da acaba Yc3 olur mu ki? :T
iyi bi nokta yakalamışsınız. dengeli derken gerçekten beckman, roo ve yasoop ödülleri 2.5 milyar civarı çıkar hatta ben beckman ın ki 3 milyar belli çıksa bile şaşırmam. beckman en güçlü sağ kol çıkacak roo ve yasoop kata ve king ten eşit veya üstünlerdir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık