Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 957: Zirve

Bölüm çok iyi değil miydi be :D


  • Kullanılan toplam oy
    361
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu saatten sonra Garp hakkında konuşan eline ayağına dikkat eder umarım.Adam geçmişten günümüze efsane.Garp Akainu yu mangal kömürü yapacaktıda kankası durdurdu.Hala anlamayanlar var şaşırmak elde değil.Garp zaten dalmaya giderken karşına rakip olarak aldığı kaptanlarıydı.Kaidou bile daha çömezdi.Beyaz bıyık ve Koca Anada işte kaptan yardımcısı ayarıydı.Roger ile daha rahat almışlar.
İşte onda geç kaldı. En başında bir şey yapmıyorsa sonrasında yapmaya hiç yeltenmesin. O yüzden hala sevmiyorum Garp'ı. Sevmeyeceğim de. :hıh::hıh:
 
Tanrı adası muhtemelen Poneglyph ile ilgili ya da Raftel. Kutsal ejderlerin orada nE işi var ulan? Tüm bunlar olurken IM-Sama napıyorsun?
 
Hee bu arada hiçbir korsan Roger ve Wb'nin ödülüne ulaşamadı denilmiş. Bir mesajı aldık Oda reis. Luffy'nin ödül ne zaman o seviyelere gelecek ve hatta geçecek onu de hele sen. :rolleyes:
 
Chinjao üstünden bile Garp'a denilmedik laf bırakmadınız lan vicdansızlar. Kaç kere dedik adam onu yenmeye değil silahını yok etmeye gitti diye. Yenmek ayrı, en güçlü silahını tek vuruşta parçalayıp tek atmak apayrı bir mesele. Bugün birisinin tek yumrukta Zoro'nun kılıcını kırıp üstüne de bayılttığını düşünün. Aynı hesap işte.

Neyse işte Garp baba bu ayık olsun herkes. :a:
Biz bunları hep anlattık reyiz. Anlamadılar. En sonunda da Oda işe el attı.
 
Anladığım kadarı ile boa Hancock'un üstüne Fujitora'yı göndermişler: Coby'nin X drake'ten öğrendiği bilgiyi biz Fujitora'nın ağzından duyduk. Ayrıca gemi muhtemelen calm belt'teydi ve deniz krallarıyla savaşıyorlardı. İzleyebilsek güzel dövüş olurdu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık