Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 956: Büyük Haberler

Bölüm Nasıldı?

  • Bölüm gibi bölüm.

    Kullanılan: 209 76.3%
  • Sıradan çinko karbon pil gibi bölüm.

    Kullanılan: 43 15.7%
  • Beklemeye değmeyecek bölüm.

    Kullanılan: 22 8.0%

  • Kullanılan toplam oy
    274
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MuzluYulafEzmesi

Amiraller için biraz güçsüz , koramiraller içinse fazla güçlü Savaş Lord'ları . İşte hep bu rütbe sisteminin saçmalığından . Koramirallerin bence ortalama bir Savaş Lord'u gücünde olması gerekirdi :artiz: Coby hiç sanmıyorum ama Hancock'dan güçlü ise bunun iki açıklaması var . Ya Oda o kadar abarttığı Hancock'u güçsüz çıkaracak kadar tuhaf bir insan ya da Coby Luffy'den daha fazla potansiyel sahibi . 2.5 yılda da 0'dan Savaş Lordu seviyesine ulaşma yani kardeşim . Hatırlatırım Luffy evinden ayrıldığında 0'da değildi yani .
 
Sabo’nun üzerine masum ve önemli birinin cinayetini yıktılar galiba.
Dağ haydutu için nedir ki masum önemli falan filan. En fazla bizim Sabo yapmaz der geçer. Bildiğin hüngür hüngür daha yeni canlı olduğunu öğrenmiştik diye ağlıyorlar. Sabo ölmediyse bile cinayet teşebbüsü ona yapıldı herhalde, yaralandı falan. Luffy'nin Marineforddan çıktığı gibi bir durumla kaçmıştır, ölebilir falan diye haber yapmışlardır.
 
Şu seriide Karasakal gibi bir adam yok, daha dün devrimcilere çöktü şimdi de denizcilere saldıracak. Mangal gibi yürek var.
 
istesede yapamaz ki. Fuji emirleri takıyor mu? ya da kuzan? defalarca luffyi yakalardı denizciler eğer isteselerdi. Coby kendi isteğiyle sen luffynin dostuydun değil mi şu şu malumatları luffye ulaştır der en fazla.
Hancock'un işi yaş gibi Coby giderse başkası gelebilir yeri yurdu belli olduğu için.Sadece şimdiki zaman için söylemiyorum.Sonra da sıkıntı olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık