Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 956: Büyük Haberler

Bölüm Nasıldı?

  • Bölüm gibi bölüm.

    Kullanılan: 209 76.3%
  • Sıradan çinko karbon pil gibi bölüm.

    Kullanılan: 43 15.7%
  • Beklemeye değmeyecek bölüm.

    Kullanılan: 22 8.0%

  • Kullanılan toplam oy
    274
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav sabo ölmemiştir de bu olayın hesabını Dragon’a kesecekler diye içimde korku var.
Bilemiyorum dostum, öldüyse şaşırmam çünkü zaten ölüydü başta. Şimdi gerçekten öldü der Oda. Ama beni çok şaşırtarak aslında ölmedi ama şöyle böyle oldu da diyebilir, bilemedim, haklısındır belki de.
 
Değişik bir bölümdü, ne hissedeceğimden emin olamadım.

Garp :" Sonunda kan dökülmediği sürece,yapılan görüşmeler barışcıl olduğunu düşünürüm,ama bu sefer farklı."
Bu cümleden şu anlam çıkıyor; Alabasta Krallığı'nın temsilcileri ölmedi fakat bir şekilde tutsak edildiler ve bu tutsaklığın düşmanca bir tavır olduğunu düşünüyor Garp.
Tutsak edilmelerinin iki temel sebebi olabilir;

1- Antik Silahlarla veya Karanlık Yüzyılla ilgili bir bilgilerinin olabileceği.
2-İstemedikleri bir karar çıktığı için Hükümetten bağlarını koparttıkları için. ( ki bu da antik silahlarla veya karanlık yüzyılla ilgili bilgileri olduğu için tehdit unsuru olduğu.)

Not: Belki çıkan bir arbedede Kral Cobra ölmüş olabilir ve bu yüzden duyurulmaması istenmiş olabilir.,çünkü diğer krallıklarda korkuya neden olabilir.Hiç kimse emniyette değil anlamında.
................................
Garp'ı Rewerie'den beri çok beğendim,duygu,düşünce kısacası ideolojisini az buçuk öğrendik.

Sabo ya gelecek olursam tek ihtimal geliyor aklıma;
1- Plan suya düşmüş olabilir ve bu yüzden tutuklanmış olabilirler, belkide devrimcilere göz dağı vermek için "bakın komutanlarınızı öldürdük, o kadar da güçlü değilsiniz" mesajı verip, devrimciler içerisinde bir huzursuzluk ve demoralize etmeye çalışılmış olabilir.

Vee en son olarak Dragon'a geliyorum;
En sevdiğim karakterdir kendisi.
Şu adam artık birşeyler yapabilir mi,uzun zamandır kaçıyor ve gücü hakkında hala birşey öğrenemedik.
Hala büyük umutlarla Dragon'dan birşeyler bekliyorum da, çooooook uzadı muhabbeti artık
 
Coby helmeppo sabo buggy alvida wapol kutsal ejderler bunlar 1 gr zevk vermiyor filler karakterlerden farksızlar bide yonko ve amirallerden fazla gözüktüler bunlar çok yazık jdks
 
Coby helmeppo sabo buggy alvida wapol kutsal ejderler bunlar 1 gr zevk vermiyor filler karakterlerden farksızlar bide yonko ve amirallerden fazla gözüktüler bunlar çok yazık jdks

Buggyi makara için kullanıyor. Şimdi saldırı emri verdi, kesin kazanacak. Helmeppo ile coby tam sığır. Sabo başlarda zevklendirdi beni. Wapol alvida için katılırım.
 
Mihowk sama yine gücünü ve asaletini konuşturmuş.

Hancock'un tepkisi de yerindeydi, bu ikisi Savaş Lordları arasında çok özel tipler.
 
Bilemiyorum dostum, öldüyse şaşırmam çünkü zaten ölüydü başta. Şimdi gerçekten öldü der Oda. Ama beni çok şaşırtarak aslında ölmedi ama şöyle böyle oldu da diyebilir, bilemedim, haklısındır belki de.
Keşke öldürse. Bizim Ace’imizi öldürürken iyiydi. Bari adalet.
 
İkidir yüksek tempolu güzel sayılar çıkıyor. Denizcilerin Hükumet'ten ayrı bir gündeme sahip olmasını ve bu iki yapının birbirlerinden habersiz işler çevirmelerini beğendim. Bu sayede Wano'da (ve Onigashima'da) yaşanabilecek ortaklıklar ve ayrışmalar daha fazla parametre kazanmış oldu. Sword ismi de Marvel'daki SHIELD yapılanmasına paralel bir tercih gibi geldi, hoş Marvel'da zaten Sword dahil her türlü türevini yaptılar bunun; Spear olsun, Hammer olsun. X Drake'in gereksiz yere göz bandı kullanmasından anlamak lazımdı. Eğer Law'u serbest bırakan gerçekten de Drake ise, Denizcilerin Ninja-Pirate-Mink-Samurai Alliance'ın yanında olacağı, Hükumet'in ise Shogun otoritesinin yanında olacağı ilginç bir ayrışma görebiliriz.

Şu anda cevabını merak ettiğim bir soru da Sword'un kime direkt olarak rapor veriyor olduğu. Zamanında Rosinante'nin dahil olduğu program da Sword ise ve bu işin başında hala Sengoku varsa ve sayının ilk sayfalarında Garp'ın Neptune'e bahsedecek olduğu olay da yine Kaido ve Big Mom ortaklığı ise, yani Sakazuki'ye gitmeden önce Sengoku ve Garp'ın filtresinden geçen bir ağ söz konusu ise bu iş tahmin ettiğimizden daha ilginç senaryolara gebe olabilir. Aksi takdirde direkt Sakazuki'ye rapor veren bir organizasyonda Koby'nin yer alması çok aklıma yatmıyor. Hak ettiği rütbelere yükselmesinin önünü tıkamıyor olsa dahi Sakazuki'nin Koby'yi bu kadar yakınında tutmak isteyeceğini zannetmiyorum.

Koby ile Hancock karşılaşması için de hemen aklımdan bir fanfiction yazdım, gerçekleşmesi çok düşük olasılık tabii :D. Luffy'nin hala tutsak olduğunu zanneden Koby, bu bilgiyi Hancock karşısında ağzından kaçırır ve Hancock, Luffy'yi kurtarmak için Wano'ya gitmek ister. Bu sırada X Drake, Sword organizasyonundakilerden Wano'ya destek isteyince hep beraber Amazon Lily'den Wano'ya yola çıkarlar. Eğer Oda'nın Hasır Şapka müttefiklerini büyük bir savaş için Wano'da toplama niyeti varsa böyle bir senaryo da güzel olurdu be, neyse.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık