Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 956: Büyük Haberler

Bölüm Nasıldı?

  • Bölüm gibi bölüm.

    Kullanılan: 209 76.3%
  • Sıradan çinko karbon pil gibi bölüm.

    Kullanılan: 43 15.7%
  • Beklemeye değmeyecek bölüm.

    Kullanılan: 22 8.0%

  • Kullanılan toplam oy
    274
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değil de bu serinin en büyük kötü karakterleri doff ve crocodur net. Croconun üstünde baya bir sene geçmesine rağmen namını bir şekilde bahsettirmesi, Doff'dan da kesitler verilmesi bu iki karakterin de buram buram adamlık ve karizma koktugu ispatlanmistir.
Rob Lucci, Katakuri YALAN...
Entellektüel seviyede ikiside suç organizatörü olarak daha ileri seviyededir, lakin Katakuri ikisini üst üste koyar antreman torbası yapar.
 
Cobyi , Buggynin üzerine yollasa daha komik ve yerinde olurdu kanimca .Ama Luffy -Kuja Prensesi aşkından dolayı yollamış oldu adaya . Eğer Sabo nun yakalanması Shanks ile ilişkili ise olaylar baya karmasiklasir.Luffynin Yonkou olacağını hesaba katarsak Sabunun yakalanması Hem Dragon hemde Yonkou Luffy i denizcilerin üzerine çekmek anlamına gelir.
 
Son düzenleme:
Bence sabo Lütfü nün durumunu öğrendi apar topar gitti yardıma bu yüzden kimsenin haberi yok. Shicbukailere gelirsek denizciler bilerek çöp adamlar yollayarak sözde dikkatimiz sadece savaş lortlarında. kaido bigmom luffy umrumuzda değil ayaklarindalarinda takiliyorlar fakat bence kelle karakterleri wanoya gönderecekler. Karasakala gelirsek tek kalan sabonun pesine düşecek ve sonuç olarak yolu wanodan gececek. Dragon sabonun peşinden wanoya gelirse ve hazır gelmişken wanoyuda kurtarmaya yardım edelim derse luffy ye baya destek gelicek demektir. Ben hâlâ hasır şapka filosunu ve jimbei öncülüğünde balık adam ordusunuda bekliyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık