Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Mihawk Hangi Karakterleri İndirebilir?

Mihawk Hangi Karakterleri Yenebilir ?


  • Kullanılan toplam oy
    112

Üye silindi 1004

Mihawk'ın mis gibi unvanı yeter; Dünyanın en güçlü kılıç ustası ve kılıcını kara kılıç yaptığı bilinen iki kişiden biri, diğeri ise Ryuma. Shanks' en güçlü yonko derken falan ne görüyorsunuz mesela? Adam her yerde kılıç kullanırken daha kılıç ustası bile diyemiyorsunuz ama başka nesi var onu da söyleyemiyorsunuz. Mihawk gayet de farklı ve gizemli bir adam. O zaman bende Mihawk'ın da başka şeyleri var mesela; Vampir göndermesi var bir çok yerde, o zaman Vampir modu falan açıyor derim. Bol keseden gömmek kolay. Mesela Dragon ondan ne gördük mesela? Devrimci ordusu lideri. Hep bir unvan olayı var işin içinde. Mihawk'ın unvanını küçümsemek aşırı derecede saçma geliyor. Hele hele yok düellolar öylesine, yok düellolar geçmişte kaldı, işte Shanks yükseldi, Mihawk yerinde saydı demek de çok komik geliyor bana. Nerede geçti bu bilgi? Biz mi körüz? Madem geçmişte kaldı o düellolar, en son Mihawk bunun yanına geldiğinde niye hala dövüşmek için mi geldin diyor? Ve herkes tedirgin oluyor? Bir de Adam Wb ile kılıç tokuşturuyor ama kılıç ustası değil tabi tabi aynen öyle.
Allah aşkına Yonkou’dan büyük mü? Ayrıca ne biliyorsun belki Shanks, Mihawk’ı tayfasına katmak için yenmeye çalışıyordu. Belki Shanks değil Mihawk onu yenmek istediği içindi. Bir sürü seçenek var.

Shanks’ın kılıç ustası olmadığı ortada kusura bakma. Kılıç Ustası tayfa dangalaklığına sahip değil Shanks. “Kaçacağına savaşarak öl” tarzı klişe erkeklik taslayan kılıç ustalarına benzemiyor Shanks. “Gerekirse savaştan topuklarını kıçına vura vura kaçacaksın” diyen bir adam. Kılıç Usta olmak için fazla kaliteli bir adam.

Sen ciddi ciddi Mihawk’ı Yonkou-Amiral seviyesi olarak mı görüyorsun? Sırf Shanks’le berabere kaldığı için. Kaido’yu gördük. Big Mom’ı da gördük. Amiralleri de baya biliyoruz. Rahmetli Beyaz’ın yapabileceklerini fazlasıyla gördük. Bu canavarlara dev slash atarak hiçbir şey yapamazsın. Big Mom’ı anca gıdıklar o slash.

Adam gidip Beyazsakal’a saldırdı. Beyazsakal kılını bile oynatmadı. Jozu araya girdi. Hani bu ne demek? “Beyazsakal senin seviyeni aşar” demek. Adamın unvanı en güçlü kılıç ustası fakat Dünya’nın En Güçlü Adamı yaptığı saldırıyı takmıyor bile. Aradaki seviye farkı ortada açıkça. Shicilerin hiçbiri Beyazsakal’ın karşısına çıkmaya cesaret edemiyor. Şimdi “ama onların kavgası değildi” diyeceksin. Eğer onların kavgası değilse neden Beyazsakal’ı test etme gereği duydu? Demek ki Mihawk her gün Yonkou göremiyor. Mihawk daha Beyazsakal’ın karşısına çıkamamış. Shanks, Beyazsakal’a akıl veriyor çekinmeden.

Mihawk, Shanks kadar güçlüyse bi zahmet savaşı bitirseydi Akainu karşısına çıkıp. Muhtemelen Shanks’ın yaptığının aynısını yapsa Akainu delip geçecek Mihawk’ı.

Şu kılıcı kara kılıç yapma muhabbeti nerede geçiyor zaten? Dediğiniz gibi Shanks ve Ray kılıç ustasıysa neden onların kılıçları hala ak kaşık? Shanks ve Ray veledi zina mı? Ryuma’nın kılıcı bile karayken niye o kadar güçlü adamların kılıçları kara değil?

Ayrıca Shanks’a en güçlü Yonkou diyenler ayıp ediyor. Shanks en güçlü değildir bana kalırsa hepsi denk. Ayrıca arkadaşların çoğu Shanks’e kılıç ustası olduğu için değil, Haki Master olduğu için en güçlü diyor. Adamın Kral Hakisi güverteyi parçalıyor. Hakisi böyle olan bir adam fiziksel olarak dokunmadan bile Mihawk’ın kılıcını bloklar zaten.
 
Tamam işte, insanlar işlenmemiş karakterden karakteri yüceltince ben de bunu yazıyorum zaten :D İşlendiği kadarı da bu, neresi yalan? :d
Aynısı Rogeri daha bebe iken mi indirmeye çalıştı belli olmayan, Chinjaolarla kapışan adam ve en büyük işi Smokerin çubuğunu tutma olan kişiler için de gecerli mi?
 
Aynısı Rogeri daha bebe iken mi indirmeye çalıştı belli olmayan, Chinjaolarla kapışan adam ve en büyük işi Smokerin çubuğunu tutma olan kişiler için de gecerli mi?
Dragon'ın adam akıllı bir feati yok ama Garp'ın Marco'ya amirallerin bile bir şey yapamadığı yerde tek yumrukla sersemletmesi bile Mihawk'ın featlerinden çok daha büyük bir feat yani :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık