Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Dünyanın En Güçlü Kılıç Ustası Kimdir?

Kimdir?


  • Kullanılan toplam oy
    226
Ryuma zombi haliyle daha Zoro yu yenemiyor ne hikmetse en güjlüsü sjshjdhdhdhdhd bence saçmalık.
Bunda ciddi olamazsın bence? O bedende kimin gölgesi varsa, ryuma onun seviyesinde olacak ve onun yetenekleri ile dövüşecekti. Brooktan güçlü olmasının sebebi, kas ve daha iyi bir kılıca sahip olmasıydı. Haki kullanamamasının sebebi, brookta haki olmamasıydı. Orada Ryumaya, shanksin gölgesini versen, ryuma haki de patlatır, koka da basar, ölümsüz bir yonkou seviyesinde dövüşürdü. Öğrenemediniz gitti morianın gücünü. Oarsda luffynin meyvesi vardı, oars luffynin yeteneklerine sahip oldu, onun gibi çevik bile oldu. Ama devasa olduğu için daha sağlam vuruyordu.

Ryuma > Oden olduğu kesin. Öyle olmasa, Oden'in kılıcı Ryuma'nın kılıcından daha önemli olurdu. Belli ki Ryuma daha güçlü ki kılıcı daha değerli. Oden, zamanının en güçlüsü olabilir. Ölünce unvan Mihawka geçmiş ve şuanki Mihawk da o zamanki Odeni de geçmiş olabilir. Bu kısmı ileride öğreneceğiz. Ben gene de Oden varken de Mihawk en güçlüydü diyorum. Sıralamam:

Ryuma - Serinin en güçlüsü > Mihawk > Oden
 
Bence çok net Shanks > Oden.
Kaido'yu kesti mi daha net değil. Kestiği Kaido'nun seviyesi nedir, onu da bilmiyoruz.
Yonko Shanks kadar yoktur Oden.
Kesmemiş; yarmış :a: Ona kesme demezler çünkü. Herif izini taşıyor 20 yıl sonra bile. Başka da bir yara izi olmadığı düşünülürse Oden saldırı gücü konusunda yonkou seviyesi çıkabilir.

Kestiği Kaido'ya gelince... Şimdilik bir şey demicem. Kaido'nun yaşı ortaya çıktığında olay anlaşılır zaten ama Kaido'nun 30 yaşından daha düşük çıkma ihtimali yok o zamanlarda. Ona göre sen şimdiden hazırlıklı ol bazı şeylere :)
 
Yine de WB'nin bedenine Brook'un konduğunu düşünüp aynı zamanda da bisentosunun da onda olduğunu düşünürsek sizce TB Zoro yine de yenebilir miydi o halini acep?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık