Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü 5. Korsan

Sizce kim ?


  • Kullanılan toplam oy
    389
Yeraltı dünyasını yönetiyormuş. Luffy gibi bir bebekten hayatının dayağını yemiş. Luffy, Kata’yı yenince saygıdan sevgiden ne yapacağını şaşırdı. Çünkü kendisi de yenemeyeceğine emindi. Zaten Kata kıyak çekti kendini yere attı.

Dof dediğimiz beceriksizin neresi büyük korsan Allah aşkına. Kaido’nun ismini duyunca Dof’un korkudan gözleri doluyoru. Kata duysa Kaido’nun ismini gereken neyse onu yapar. Dof, Yonkou adı duyunca ağlayan bir tip.
Kendini neden attı peki ? Luffy'nin iradesini kıramadı ve güçlü olduğunu kabul etti.Katakuri savaşın başlarında öldürecem seni falan diyordu.Katakuri o savaşta mağlup olmuştur.

Doflamingo beceriksiz bir adam olsa,o kadar işleri yürütemezdi.Bebeğe yenildi demişsin de Luffy ne zamandır bebek oldu.Doflamingo'nun da nasıl yenildiğini çok iyi biliyoruz.

Kaido gibi birinden çekinmesi/korkması normal.Emin ol Kaido'nun delirmesine karşı da bir planı vardır Dof'un.


Katakuri tayfasının sağ kolu çok önemli bir rolde yonkou tehditine karşı bile tayfasını korumaya calışacak bir karakter fakat bu karakteri onun bir Kaido'ya ve ya Shanks'a karşı bir direnç gösterebileceği anlamına gelmiyor,paspas olur gider.
 
Asıl ankette ne işi var demeniz gereken Jack.O sıralar sağ kol sanılıyordu sanırım o yüzden ankette.Bu adam bile varken birde Doffy’e laf atılmış yazık.
 
Sen diyordun Jack sağ kol diye :D
:D İlk sağ kol anketi açarken bir o vardı çeviri kurbanı da olmuştuk biraz.Anketi açtım onu koydum napayım çeviri öyle diyordu.Daha sonrasında anlamıştım ama kral ve kraliçe ismi geçince ilk zamanlar öyleydi sadece.İşte adamın ağırlığı sağlam olunca övülüp amirallere dalınca inanması kolay oluyor birde dressroda jack ismi geçince.
 
Dünyanın en güçlü varlığı>Dünyanın en güçlü kılıç ustası ödülü bu yüzden shanks mihawk zirveye oynayamaz 4 ve 5 olur en fazla :)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık