Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha önce yazmıştım, tekrar yazayım. Meito'ya (名刀) kılıç anlamı veren şey (刀). Tō katana anlamına geldiği gibi hançer, bıçak ve neşter gibi kesici aletleri de kapsamakta. Yani öyle sadece kılıç anlamı yok.

Başka bir seriden örnek verirsem kullanımı daha iyi anlaşılabilir gibi. Naruto serisinde mesela sword diye değil, Chakra Blade (チャクラ, Chakura ) diye çevirmişler.


Bu ise orijinal çeviriden.

Adam da hem blade hem de sword demiş. Yapma şunu be abi. Şimdi de buradan yürürler anti-kılıççılar.
 
Queen korkak değil de adam troll.Jack tırsmıyor bu kadar kaido vs linlin çarpışmasında ona noluyor yani trollükten tamamen.Koca ananın bakışına gelirsek orada evet olabilir.Ancak orada hemen hemen amiral ayarı herkes korkardı.Kadında kral haki var tam bir canavar yıldırıcı bakış atıyor doğal yani.Bu seride Akainu’nun bile Shanks gelince irkildiğini korku emaresi verdiğini gördük çok şeyapmayın o yüzden.İrade varsa sergiler komutan seviyesi adamların ruh çekmeye gideceğini hiç sanmıyorum bu hepsi için geçerli.
 
Ya Whitebeard'ın kılıç ustalığını tartışacağınıza Bigmom'ınkini konuşsanıza. O da kılıç ustası ama en güçlü kılıç ustası Mihawk. :oleyo2:
 
Adam da hem blade hem de sword demiş. Yapma şunu be abi. Şimdi de buradan yürürler anti-kılıççılar.
İsteyen istediği şekilde yürüsün. ancak bisento ve mızrak kılıç anlamına gelmiyor. Öyle olsa neden Fine-Grade Sword diye değil de Weapons diye çevirmişler? Sırf Mihawk'a karşı argüman sunmak için Wb kılıç taşıyor demeye gerek yok.
 
Ah ah bisento diyince eski günler aklıma geldi. Biz zamanında çok söyledik bisento ve kılıcın aynı kategoride olduğunu. Bazıları aklınca dalga geçiyordu, öyle bir şey olur mu diye. Şimdilerde ölüye yatmakla meşguller.:oleyo:
 
Kesici rütbeli alet edevat kısmına mızrakta koymuşlar, kılıçta, bisento da daha neyin tatavası bu? Balon şişirmek isteyen Mihawk'ın Seviyesi adlı konuya gitsin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık