Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Son İzlediğiniz Anime

Başka bir forumda, seriyi bitirdiğim zaman sıcağı sıcağına yazdığım yorumu ekleyeyim, biraz sert yazmışım gibi:p

"İzlenilebilir seri sorun yok ama orjinallikten yoksun gibi. İki ayrı konu işleniyor, iki başlı yani. Karakterlerin nedeni ve amacı klişe şeyler.

Ayrıca ana karakterlerden Gilbert, bildiğin Monster'den Johan Liebert çakması, rakibide monster'deki doktor tenma diyebiliriz."
Doğru bir yorum.
 
One Punch Man 1. Sezon

Hiçbir seriye yapmadığım bir şeyi yapıp buna 4 veya 5. şansı verdim(sürekli bir sebepten birkaç bölüm izleyip bırakıyordum) ve bu sayede şunu fark ettim, bir seriyi ne zaman izlediğin de önemli oluyor.

Animasyon, müzik, çizim falan zaten Madhouse işi tartışmaya gerek yok. Seride hoşuma gitmeyen tek şey düşmanların hep sadece Saitama'nın yeneceği elemanlar olması. Hani S seviye elemanların bile bir kısmı çöpten farksız gösterildi, özellikle de Derin Deniz Kralı çıktığı zaman. Boros ise çok erken gösterilmiş gibi. Hani hikayenin sonunu bu karakterle getirebilecekken daha başında koymuş. Boros'tan daha güçlü bir varlığın çıkabileceğini de sanmıyorum. İkinci sezonu izlemeyi düşünmüyorum direkt mangadan devam edeceğim. Aha bu da puan 85/100
 

Silinmiş Üye

devil lines anime guzeldi pisman degilim ama artık eski zevki alamıyorum ya var mı beni eskilere göturecek surukleyici anime önerisi olan ?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık