Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Ace ve Luffy'nin Potansiyelleri

Hangisinin potansiyeli daha yüksek?


  • Kullanılan toplam oy
    184
Luffy'nin Ace'i geçeli çok oldu bence.Dof,Cracker,Kata gibi gerçekler var.Bu isimlerin hepi Ace'den çok daha güçlü bana göre.
Güç karşılaştırması niye yapıyorsunki. O zaman şöyle diyeyim. Diyelim ki Ace ölmedi. Marineford'dan bu zamana kadar rahat sağ kol olur hatta geçebilirdi de.

Potansiyeli var demekle güç aynı değil.
 
Ace'i çok severdim, Luffy'i de çok seviyorum.İkisinin de ortak yönleri olduğu gibi keskin çizgilerle oluşmuş farklılıklarıda bulunuyor.Ace öfkesini ve gururunu birazcık olsun frenleseydi başına bunlar gelmezdi ve daha iyi tanıma fırsatı bulurduk. Luffy ona göre çok şanslı. Sanki her şey altın tepside sunulmuş gibi her olaydan bir şekilde yardımlarla kurtuluyor. Ace şansız, pervasız, onurlu bir moron. Yaşadığı varoluş kaygısıyla çok etkilendiğim ve potansiyelinin Luffy'den çok daha yüksek olduğunu düşündüğüm bir karakter.
 
Biri korsal kralın oğlu. Öbürü yan karakter. Bir bölümde adeta hissetmiştim Oda'nın ben niye Ace'i korsan kralın oğlu yaptım da Luffy'i yapmadım dediğini.
 
ikisinde de KK potansiyeli var. Bu kadar genç yaşta 2-3 yılda bunları yapmak normal değil.

Luffy tecrübeleriyle güçlendi baya. Pes etmeyen ruhundan dolayı güçlü bu kadar.

Ace ise dövüş konusunda dehaydı. Direk en baştan güçlüydü zaten. Zorlanmayarak ilerledi hep. Luffy gibi her hafta kendi seviyesinde bi baş kötü denk gelmedi ace’e. Buna rağmen o kadar güçlü olması normal değil.

Luffy şuan sağ kol civarı. Ama o seviyeye gelmeden 2 gün önce üçüncü komutan seviyesi bile değildi. Cracker ve kata dövüşleri çok güçlendirdi. onu da geçtim 2 yıl reyleigh gibi bi adamdan eğitim aldı. Ace’e olmadı böyle şeyler. Luffy geçtiyse de geçsin artık bi zahmet.
______

Luffy ve tayfası direk yeni dünyaya giden süpernovalara kıyasla daha hızlı gelişmiş bunu inkar eden olmaz. Direk gitmiş olsalar daha güçsüz olacaklardı. Üçüncü komutanın baya aşağısı olurdu şuan. Ace ise ikinci komutan seviyesiydi.


Luffy’nin pes etmeyen ruhu bu mangada çok büyük bi etken. O “will” farkı sayesinde luffy eninde sonunda geçerdi bence. Ace deha olduğu için herkesten hızlı gelişiyordu. Belki tüm yonkouları geçerdi. Ama luffy kadar potansiyelli olduğunu sanmam. Luffy 2 haftada bi mucizevi bişey yapıyor. Peygamberliğini ilan eder yakında.

Edit: beyazbıyığa katılmayı artı olarak gören çok var. Bu kesinlikle potansiyelini düşürdü ace’in. Okyanusta sürekli savaş halinde olmak onu güçlendirecekti. Kid ve diğer süpernovalar arasındaki farkla belli edilecek bu. Reyleigh’in “güçlü düşmanlarla dövüşünce güçlenirsin” lafı da var.

Gemide komutanlarla çarpışmak o kadar fark yaratmaz. Öyle olsa zaten reyleigh 2 gün dövüp luffy’i sağ kol yapardı. Bi “will” çarpışması olması lazım diye tahmin ediyorum. Ace pek yaşamadı bunu. Kendince antrenman yapıp 3 yılda sol kol seviyesine çıktı hayvan herif.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık