Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece "magazine"

Yav he he Kaido güçlüdür anladık :artiz:

''Kaido rakibini ezdikten sonra, onları mahkum madenine atar ve gözetim altında üzerlerine ağır işler yükler. Doğru dürüst bir öğün yiyemeyen mahkumlar sürekli olarak çalışmak zorundadırlar. Bu zorluklar taki Kaido'ya karşı gelmenin ne kadar anlamsız olduğunu farkedene ve onun altına girene kadar kadar devam eder.''

Beyni yok ama tam tahmin ettiğim gibi.

@Alpamis Teşekkürler :alkis:
 
Quite a few people requested this:

【Whitebeard’s Naginata】
User: Edward.Newgate
A huge naginata that transcends Whitebeard’s huge body. A number of people will be blown away by a single swing of it.
 
Lafı olmaz.:D

@RedTeroR

WB sevgiyle adam katıyor Kaido zorla. WB'nin yöntemi daha iyi.:D
Çok dip bir tanım olur sevgi ile kattığı. Luffy, KK olmak için değil macera için yola koyuldu, özgürlük için yola koyuldu demek gibi.

WB, aile kavramı üzerinden giden biri ve haliyle aileye ihtiyacı olanlar, daha doğrusu aradıkları şey aile olanlar WB'ye katılıyorlar. Sevgi çok geniş bir ifade.

Kaido için söylenecek pek bir şey yok, sonuçta açıklanan bir şey de yok. Laf çevirmişler yine ve Kaido adamları çalıştırıp aç bırakıyor böylelikle iradeleri kırılıp Kaido'ya katılıyorlar olayı iste tamamen saçmalıktan ibaret çünkü kimse oradaki çalışmadan, o çalışmanın sonunda gelen açlıktan çekinmez, özellikle kırılmaya değer iradesi olanlar.

Killer ile ilgili kısım gösterilmediği için böyle saçma sapan bir şeyden bahsetmiş olabilirler, haliyle mangada geçmeyen ve mangada al benisi olan şeyleri burada açıklayacak değiller. Umarım Killer ile ilgili kısmı öğrendiğimizde irade kırma olayını daha anlaşılır bir şekle koyarlar.
 
Çok önemli bilgiler. Kaido bir yonko imiş, çok güçlüymüş, ejderhaya dönüşüyormuş.

Bir de bi iki cafcaflı çizim koyarlar sayfasına.
 
Çok önemli bilgiler. Kaido bir yonko imiş, çok güçlüymüş, ejderhaya dönüşüyormuş.

Bir de bi iki cafcaflı çizim koyarlar sayfasına.
:D Hazırlayan reyizler King'in meyveyi yazmışlar ama herhalde bi karışıklık olmuş Queen'in meyveyi unutmuşlar yazmayı. Yoksa Oda biliyorsun tüm bilgileri veriyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık