Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 saat süren dediğin dövüşün neredeyse tamamı Katakuri'nin Luffy'yi dövmesinden ibaretti. Bence o kadar büyütmemeli o süreyi. :hhh:

Doflamingo da döverdi yani 3-5 saat bizimkini handikabı olmasa en azından.
Bir de adam kafes yapmış, bir miktar oraya da güç gönderiyor.
O yüzden kesin konuşamıyorum ben.


Bence Doflamingo bunları söylerken Luffy'yle dövüşünün bu kadar uzun süreceğini düşünmüyordu. Adam zaten en az 10 dakka Luffy'yi aramakla geçirdi. O esnada Rebecca ve Violet'te oynadı falan.
Hala daha ciddi değildi yani. Ve muhtemelen de bu yüzden vücudundaki ağır koşulun üzerindeki etkisini o kadar umursamadı.

Bu adamın vücudundaki yara için muhtemelen dünyadaki (meyvesinden dolayı) en yetenekli doktor, "öleceksin, kurtuluşun yok." diyor.
Belki o yarayı Law bile iyileştiremezdi meyvesine rağmen.
Bu kadar büyük ve kötü bir yarayı sen iki tane iple 5 dakkada iyileştiremezsin. Mümkün değil.

Law konusuna gelince de, adam yan karakter olduğu için bu şekilde düşünmeni anlıyorum, Oda'nın kendisi bile çuvalladı o konuda.
Ama bence o kadar işlevsiz değildi Doflamingo ile olan savaşı ve Gamma knife.
Ben zaten işlevsiz demedim benim icinde islevliydi.Ama intikamini almasi konusunda işlevsiz gözükmemesi icin bu gamma olayini yerlestirdi diye dusunuyorum.Aralarinda boyle bir intikam olayi olmasaydi buyuk ihtimalle law trebol veya baska biriyle dovusup luffy tek basina yine dofu indirecekti.Daha zor olurdu ama yine yenerdi.benim derdim dofu kucumsemek falan degil ama katakuri=dof denildigi icin ortak savastiklari luffy uzerinden mangadaki ve animedeki verilere bakiyorum.Nerden bakarsan bak boyle bir esitlik imkansiz doff birak esit kalmayi katakurinin yanina yaklasip ta seninle savasmaya geldim bile diyemez
 
Sizce Doflamingo handikapsız bir şekilde yüzde yüz haliyle şuan Luffy karşısında ne kadar dayanabilir?
 
İm'in cinsiyeti kesin olarak belli mi? Bildiğim kadarıyla değil ve bayan olduğunu düşünüyorum. Gözleri Op karakterleri için bayan karakterlere daha çok yakınmış gibi geliyor.
 
Şuan Gözlem konusunda Luffy daha öndedir ama diğer haki tiplerinde geride olabilir. G4 açmadan hala yenemez gibi, peki ya Bound Man değil de Snake Man olsa karşısında daha çok dayanır mı sence Doffy?
Yok silahlanmada falan da Luffy öndedir. Dof koka basmasına rağmen Law koka basmasa bile kesiyordu. Doflamingo'nun en büyük avantajı uyanışı. Dressrosa gibi bir yerde olursa avantajlı olur bence. Süreyi uzatırsa o uzatır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık