Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 943: SMILE

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 147 75.8%
  • Orta

    Kullanılan: 33 17.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 14 7.2%

  • Kullanılan toplam oy
    194
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
* Güzel bölümdü. Zoro ve Law ın gelip yasu'yu kurtarmasını beklerken, Yasu öldü. Benim için tam bir hayal kırıklığı. Yaşasaydı iyiydi.
* İlginç olan ODA beyefendinin tavrı. Ninja arkadaş planı kurtarmak için dedi ama Yasu öldü bizim Serdengeçti ikilimiz daldılar. Ne anlamı kaldı ölmesinin. Hasırşapka tayfasının halk desteğini arkasına alması için mi yaptı diyeceğim. YAA ADAMI NİYE ÖLDÜRÜYORSUN.
* En çok da Otoko'ya üzüldüm. Orochi'yi yakacak ateş bu kızın cesaretinden çıkacaktır.
* Kameralar açıldı marinfortdaki gibi bu sefer zoro'nun geçmişini öğreceğiz sanırım. Artık savaştan başka çıkış yok gibi. Bigmom hapishaneye gelirse, Hapishanede ikinci bir savaş olabilir. Kaido mecbur bigmom için hapishaneye gidecektir. Bizimkilerde Orochiyi alırlar. Alsınlar. Affetmesinler.
 
Yasu tarafından yakalanmış kişileri gördük. sanırım onlar 9 kın oluyorlar. Yüzü yaralı bir kadın görülüyor. Zoro'nun annesi felan olmasın? Oda ikisini karartmış, gizlemiş yine. Birisi sanırım hapishanedeki gizemli arkadaş. bekliyeceğiz. Göreceğiz. Bu 9 kın neler yapabiliyormuş.
 
Oda gazı verip ertelerse baya sövülecek, bunu göze alır mı dersen alabilir :D
Artik bir gösteri yapması gerekiyor , o kadar sinirli gösterdi bizim zoro'yu. Ordan orochi'yi sağ çıkartırlarsa Sanji ve Zoro'nun Wano'da bir islevi yok demektir.
Orochi şuan wanoda bir kahraman. Onu şuan öldürtmez Oda. Onun ne kadar karaktersiz aşağılık olduğunu Wanoya gösterdikten sonra yapar. Odanın tarzı bu...
 
944. bölümden tek beklentim saçmalamadan şuan ki durumu baltalamadan olayların gelişmesi.

Zoro ve Sanji arasındaki tartışmalar bu ortamı bozar aynı şekilde Sanji'nin Kamuran'a yapacağı hamlelerde bu ortamı bozar. Yapacaksa da birbirlerine bir iki kılıç-tekme sallasınlar yeter.

Bana göre bizimkiler sinirlerini hakim olamayacaklar ve bir dövüş başlayacak, Jack'in de gelmesi ile bir kargaşa olacak. Durumun karıştığını gören bizim ekip kaçmak isteyecek ama düşmanlardan dolayı kaçamayacak bunun üstüne Zoro, O-toko'yu Sanjiye verip siz devam edin diyecek. Kendisi arkada kalıp bir güzel dayak yiyecek. Sonrasında doğruca Luffy'nin olduğu hapishaneye gönderilecek.

Kehanet kısmı bu kadar. İnşallah güzel bölümler gelmeye devam eder.
 
Sonraki bölümde bence bir mihawk flashbacki olabilir. Bunun yanında nidai kitetsunun sahibi de izliyorsa zorodaki sandai kitetsuyu görecektir. Sadece o da değil. Zoroda kuinanın kılıcı da var. Babası wanolu. O kılıç da wanoda tanınan bir kılıç olarak dikkat çekebilir. Sonra kim bu adam falan derler.
 
Keşke böyle olsa. Özledik :üzgünüm:
Böyle duruma da düşmesinler. :D
Benimki bir temenni ve ya tahminden çok nostalji yapmaktı. Bence bu duruma gelecekleri kadar uzamaz iş.

Herkes bu ikisinin beraber yaptığı şeyleri atınca bende atayım dedim. Davy back dövüşü, Vivi'yi kurtarmaları, Px'i dövmeleri, Luffy'ye saldıran balıkadamları durdurmaları vs bir sürü beraber iş yapmışlar ve şimdi bunlara bir yenisi eklendi. Hem de en karizmatiği ve en iyisi bu sonuncusu oldu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık