Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 43 71.7%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 17 28.3%

  • Kullanılan toplam oy
    60
Ya ahahah
Ya Dragon ananı meyve bıçağı ile öldürmüşler tahtı eritip gidiyon. Ateş etsene Jon'a da. Peki ya Gri Solucan? Kardeşim taptığın kadın en güvendiği erkek tarafından öldürüldü. İnsan bir intikam almaya falan çalışır. Karı mısın biladerim sen alsana intikamını? Bronn kardeşim seni seviyorum. Bu dizinin gördüğü en troll çar sensin. Kimseye para falan verme kerhane açmaya devam.
 
Adamlar burada çok derin bir senaryo yazmış ve makama gelenlerin makamı rant sağlamak amacıyla kullandıkları anlatılmış. Bak Bran'a kral olur olmaz kardeşlerine falan arazi dağıtmaya başladı. Yakında King's Landing'e müteahhitler gökdelenler falan da dikecekler. Çok güzel bölüm.
Demokrasi geldi bikerem tammamı yapamaz onu gjljhgfhgfh.
 
Yazacağınız senaryonun da çekeceğiniz final sezonunun da..
Ulan mantığa bak Daenerys savaştan sonra kalede tek başına rahat rahat geziyor yanında hiç koruma falan yok.Lekesizler ve Dothrakiler şehri katletmişler hiçbir şey umurlarında olmamış Jon Daenerys'i öldürdükten sonra esir alıp ne yapacaklarını Westeros heyetine soruyorlar.Heyette kimler var;Jon'un 3 kuzeni ve onların dayıları,Jon'un kraleli olan Davos,Jon'un Gece Nöbetinden kardeşi Sam.Oldu olacak Jon da gelseydi oraya kendi ile ilgili kararı vermek için.Bir de Sansa kalkmış Gri Solucan'ı kapıda bekleyen binlerce Kuzeyli var diye tehdit ediyor.Be aklını siktiğimin senaristleri Jon kendisi demiyor muydu 10.000 adamımız bile yok diye ? Winterfell savaşından sonra da adamlarımızın yarısını kaybettik dediler.Orda duran binlerce Lekesiz ve Dothraki bir avuç Kuzeyli'den çekindiği için mi Jon'u idam etmediler ? Şehirde binlerce insanı katletmek için izin beklemeyen adam kraliçesini öldüren adamı idam etmek için izin bekliyor tanımadığı insanlardan.Çok mantıklı gerçekten.Jon'un Daenerys'i öldürmesi ise tamamen saçmalık.Azmettirenin Tyrion Lannister olduğunu düşünürsek bari bıçağı saplamadan önce Daenerys'e "Lannisters send their regards" deseydi!Hey Allahım!
 
Spin-Off hakkında bilgisi olan var mı? En azından bi Azor Ahai felan göstersinler bide ona sövelim. Veya Arya'nın yolu diye yeni bir Spin-Off dizisi çeksinler. :oleyo2::oleyo2::oleyo2:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık