Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 43 71.7%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 17 28.3%

  • Kullanılan toplam oy
    60
Bu iki salağa Yüzüklerin Efendisi dizisini verseler, olay çıkar dünya çapında.
Hocam yalnız Lotr dizisinde ki senaristler de çok kötü duruyor 2 tane genç eleman tecrübesiz. Yani umarım bu ikili kukladır asıl iş Tolkien ailesin de olacaktır. İki tane tecrübesiz koyalımda karışmasınlar Tolkien ailesine falan diye konmuştur umarım.
 
Bir milyar dolar çok yüksek bir rakam değil mi ya ? Gotun bile sezonluk maliyeti 100 milyon dolar diye biliyorum.Eğer dediğin gibiyse hakkını vererek yaparlar zaten.
Hocam sadece son sezon 90 milyon dolar ilk sezonlarda sadece 60 milyon dolarmış sezonların bütçesi. Yani 8 sezonun toplamı 500 600 milyon arası bir bütçe. 8 sezon 500 600 arası iken Lotr de sadece 5 sezon bir milyar dolar olacak. Got da ilk 5 sezon 300 milyon dolar Lotr 3 küsür kat daha fazla olacak.
 
Değerlendirme yapmaksızın gelişigüzel sövsem bölüme sorun olmaz sanırım. Altın mürettebatı bostan korkuluğu gibi koymuşlar, kargaları iki dakika tutamadı. Drogon alevlerin ve yıkılan kulenin içinden geçerken Dany'ye niye bir bok olmuyor, ufak bir çakıl da mı düşmez kafasına? Elinde 3 ejderhayla doğrudan kızıl kaleye saldırsan dizi 7 sezonda biterdi. Giderdin Sur'a, hem 8.sezon parasına dev örümcekler, ayılar falan derken doğru düzgün bir savaş görürdü gözler. NK kim vurduya gitmezdi, en azından vs falan izlerdik.
 
Tolkien Estate farkı bu işte. Adamlar bir sürü şart koymuş kitap haklarını vermek için. GoT gibi kervan yolda düzülür mantığı yok.
Vakıf Yüzüklerin Efendisi üçlemesine bile burun kıvırıyordu kötü yaptınız diye. Özellikle Cristopher. Hobbit faciasından sonra özellikle çok titiz davranıyorlardır umarım. :(



Bu arada Beniof salağı bir de Star Wars filmi yapıyor galiba. Sevdiğimiz her şeye göz dikmiş niteliksiz barbarlar.
 
Vakıf Yüzüklerin Efendisi üçlemesine bile burun kıvırıyordu kötü yaptınız diye. Özellikle Cristopher. Hobbit faciasından sonra özellikle çok titiz davranıyorlardır umarım. :(



Bu arada Beniof salağı bir de Star Wars filmi yapıyor galiba. Sevdiğimiz her şeye göz dikmiş niteliksiz barbarlar.
Christopher reis ölmez umarım. Adam Sauron gibi gözünü diker, bunları izler.
 
Yalnız geçen bölüm ejderhanın öldürülmesi şartlar eşitlensin diye değil bir cgı bütçesinden daha kurtulmak içindi sanırım.Arada nasıl bir güç farkı varsa 2 ejderha+ordusunun yarısını kaybetmesine rağmen tecavüz etti.İlginç...
 
Ayrıca yapılacak Yüzüklerin Efendisi dizisi için baştan bir milyar dolar bütçe ayrılmış ve beş sezon onayı verilmiş. Daha dizinin konusu bile belli değilken, beş sezon onayı alması büyük bir olay. Dizi tarihinde eşi benzeri yoktur muhtemelen.
5 sezon boyunca LOTR dizisi izlemek neyse hayal kurmayalım şimdi :D Hayali bile insana mutluluk veriyor...
 
Önceki sezon kadın “euron’un gemileri batırmam lazım. Ejderhaları alıp gidiyorum” dediğinde herkes karşı çıktı. Sana bi ok gelse ölürsün dediler. Bu zaten saçma. En kötü ihtimalle drogon uzakta dururdu diğer ikisi savaşırdı. Hadi neyse dedik kabul ettik.

Şimdi kadın o iron fleet’in scorpion kullanan haline 1 ejderhayla dalıp alıyor. Geçen sezon karşı çıkan tyrion bile demiyor yenemezsin diye.

Sadece saçma, kalitesiz değil aynı zamanda tutarsızlar. Kendi saçmalıklarına sadık kalsalar bari. İron fleet’i yenemezsin dediysen yine söyle kardeşim. 3 ejderhayla o gemileri batıramazsın diyenler niye scorpion’lu gemilere 1 ejderhanın dalmasına bişey demiyor?


Hadi bu ilk tutarsızlık. İkincisi daha beter. 2 sezondur ağlıyorlar ejderhaları kullanma, sivil halka bişey olmasın diye. Ulan kadın surları yıkıp askerleri yakınca bişey mi oldu sivillere? Bunu 2 sezon önce düşünemediniz mi? İq’su 2 basamaklı olmayan herhangi bir kişi bu durumda teslim olurdu ve oldular da. Ne gerek vardı 2 sezon beklemeye.
Bu bölümde yaptıklarını 1 ejderhayla yap. Ardından diğer ikisini de çağırıp otur duvarın üstüne. Cercei şehri vermese siviller gider cercei’nin kafasını alıp dany’nin önüne atar zaten. Ve harbiden öyle oldu herkes yalvardı zili çalın diye.
2 sezon önce golden company, euron ve anti-ejder scorpionlar da yoktu. Bu bölüm onlar gitti diye teslim oldular. Onlar yokken dalsaydı ne olacaktı? Sadece ejderhalarla surda otursa yetermiş lan resmen.

Madem 2 sezon önce “dalmayalım sivillere bişey olmasın” diye bi saçmalık uydurup diziyi boşuna uzattın bari sadık kal. Savaşta sivillerin öldüğünü göster. Varys, jon ve tyrion bu kadının delirip kings landing’i yakacağını nerden bilsin? Arada kaynamasınlar diye karşı çıkıyorlardı. Keşke savaşta ölseydi siviller. En azından mantıklı bi delilik olurdu.

Kısacası kendi söyledikleri saçmalıklara sadık kalmıyorlar bile. Daha kötü writer olunamaz sanırım. Cidden diziyi bu kadar boşuna uzatacaklarına düzgün 2 savaş yapsaydılar keşke. Highgarden savaşı gereksizdi. Rheagal’ı boşa öldüreceğine highgarden yerine 1 tane düzgün kings landing savaşı yapmalıydılar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık