Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostum.. Hawkins, Apoo, Drake, Bege.. Bu isimler Ryuma, Wb, Ray, Roger, Garp, Sengoku gibi adamların yanında ne ifade ediyor ? Bu isimler okyanussa Apoo'lar, Hawkins'ler göldür yahu. Zoro'nun geleceği seviye de budur. Lütfen yani. Şu sitede Zoro hakkında derya deniz yazı var. Karakter malzeme vermese, bir derinlik taşımasa ne yazabilirsin ? Hangi karakterde bu kadar yazı bu kadar derinlik var ? Biri göstersin.
Hacı bunlar biraz kişinin girdiği beklenti(İngilizce daha iyi ifade edilir, hype) ile alakalı bir durum. Benim çok Drake için beklentiye giren arkadaşım vardı. Ben de Hawkins için girdim yalan yok, çünkü hem ilginç karakter hem de birinin peşinde. Kritik rol oynayabilir.

Ha potansiyel olarak Luffy-Zoro-Kid-Law bu dördü daha yukarıda diğerlerinden. Ama Drake ve Hawkins kesinlikle Bege, Apoo, Bonney, Killer gibilerinden yukarıda.

Bir de kıyaslamak için öyle adamlar seçmişsin ki :D
 
Ne bağı arıyorsun anlamadım. Luffy, şu an 9 kından birçoğunun biat ettiği bir isim. Geriye kalanlar da yavaş yavaş o tarafa yönelmiş. Anlatmak istediğim bu yani.
Kim biat etmiş mesela? Çoğu şu anlık Momo'ya biat ediyor. Başkasına etmişlikleri falan yok. Bak bunu diyebilirim ama Kiku neden Luffy olmasına rağmen dövüşmem gerekiyor mu diye Zoro'ya sordu diye.

Bunu sana demiyorum, hani Luffy liderlik edebilir, ancak insanlar Zoro'nun liderlik etmesini beklediği için laf atılması yersiz. Hani desteksiz iddialar olsa neyse diyeceğim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık