Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sanji, Roronoa Zoro'nun Rakiplerine Karşı!

Hangilerini alırdı ?


  • Kullanılan toplam oy
    130
2y önce oldukça güçlüydü aslında Sanji, time skipten sonra pek bi numarasını göremedik neredeyse 400 chapter, işte yeni yeni aldı hakkını. Hawkinse, Kuma'ya hiç girmiyorum. Daz bonez, Pica, Monet, Hody Jones hariç alır hepsini.
 
1.Sanji sabody de tükenmiş olmasına rağmen içinden lazer geçtiği halde tayfasını korumaya devam ediyor.
Sanji’nin haline bakın ona rağmen ayağa kalkıp korumaya devam ediyor.

2.Bon clay ile kaburgaları kırık olmasına rağmen devam dövüşüyor.

3.Bacağı çatladığı halde vergo ile devam dövüşüyor.

4.Absalom’dan dünyanın ama cidden dünyanın dayağını yedikten sonra Oz’dan da dayak yedikten sonra kuma’nın saldırısından sonra ayağa kalkabiliyor.

5.Kalifa’dan bir ton sopa yedikten sonra gidip jyabura ile dövüşüyor.

Sanji belki zoro’dan dayanıklı değildir ama aralarında öyle bir fark yok sanji’nin savunması zayıf olabilir ama vucudu hasarlı bir şekilde dövüşen hep sanji. Savunma ile dayanıklılık farklı şeyler ahali.

@Jacques zeff’i geç sanji’nin neredeyse bütün dövüşleri bir dayanıklılık abidesi. Yukarıda verdiğim örnekler bunların bazıları.

@Kaido_93 görüyor musun tutamadım kendimi:D
Aynen gördüm. :D Eline sağlık ama iyi yazmışsın. :good::alkis:
 
Sanji ağır top ama teknik açısından yetersiz kaldı. Dj'yi harbiden her halta kullanacaksa yeni bir teknik geliştirmiş olsaydı keşke.
 
B

büyük bir kütle parcalamasina gerek yok yahu picanin olduğu kismi parcalasa yeter öyle bir konuşuyorsunuz ki zorodan başka hiç kimse yenemez bu picayi çünkü en güçlü zoro he canım he
Ha o yüzden diyoruz. Karşımdaki kişi ne demeye çalışıyor, ne anlatmaya çalışıyor demek yerine hemen karşıdakinin fikrini çürütmek için ''he zoro'dan başkası yenemez he'' gibi 3-5 yaşındaki çocukların tartışmada söyleyeceği sözü yazayım, hem nasıl olsa forumda popüler, birisi Zoro'yu mu savunuyor, kesinlikle abartıyordur saldır gitsin. Konudaki yorumların hepsini okuma zorunluğun yok ama okusaydın Sanji'nin alabileceğini söyledim zaten kaç kere. Sadece aynı senaryoda alamazdı dedim. Nedenlerini ise açıkladım, tekrar özet geçeyim sana.

Pica'nın olduğu yeri parçalasa bile hızı yetmez diyorum. Kanıt olarak ise Pica'nın taşın içinde çok hızlı hareket etmesini verdim. Adam Kyrosların yanındayken birden şehrin başka yerinden çıkıyor. Yer ile olan bağlantısını kopmadığı sürece istediğin kadar taşın içinde nerede olduğunu bul.Şimdi bana Sanji'nin, taşın içinde şehrin her yerinden bir anda çıkabilen Pica'dan hızlı olduğu bir feat atarsanız sevinirim. Boş boş ''he Zoro çok güçlü sadece o yener diyorsunuz'' demek yerine.
 
Zoro Luffy'nin rakiplerine karşı konusunda, Zoro Buggy'yi alamaz deyip burada Sanji için Buggy'yi alır diyen kaç kişi var acaba?o_O
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık