Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

870: İlahi Hızda Bir Yumruk! Başka Bir 4. Vites Şekli Kullanılır!

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    61
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi bu kadar daha dövsün yine indiremez Katakuri Luffyi , çok net bir şey.

Aynı şekilde Lıffy dövse maksimum 2 bölüm .

Ana karakter farkını hiç bu kadar belli etmemişti yazar .
Katakuri Luffy'ye mızrakla saldırırken mızrağın Luffy'de açtığı delik kürdan kadar. Ama aslında o mızrağın boyutu sokak lambası gibi bir şey. Katakuri kendinde kullandığı zaman Luffy'nin kafası kadar delik açılıyor.

Sanırım Luffy'ye saldırırken tüm bedenini ortadan ikiye bolmemek için mızrağını küçülttü. :artiz:

Ne saçma bir dövüştü bu ya ajsjxsjjxjcj
 
Kata luffy’i çok dövdü ama 11 saat değil. Abartmayın o kadar.

Luffy mantıksız olsa da yemek yediğinde iyileşti. Bound man’a 3:40’ta girdi. 6:05’te bitti. Bound man zaten aşırı dayanıklı olduğundan çok hasar almıyor. Bittiğinde hava aydınlık.

Luffy’nin geri döndüğü bölüm ise hava karanlık. Hatta carrot dolunay var diye sulong oluyor o bölüm. O bölümde saat sadece sanjinin olduğu sayfada var ve saat 9 gözüküyor.
Bu aralığı animeye düzgün koyamadılar. Animede 10 dk yapmışlar. Normalde 3 saat falan bekliyor luffy. Kata’nın kenbunshoku zayıflamasın ve tam gücünde yeneyim diye düşünerek baya bekliyor. O sayfanın anlamı oydu. Yoksa 10 bekleyip dönerek kata’nın kenbunshokusunun zayıflamasını bekleyebilirdi.

Luffy ve kata mızrak yedikten sonra 40-50 dk atlayarak dövüşten sahneler veriyo mangaka. İlk gördüğümüz sahne 10:10’du. Yani mızrağı 9 küsürlü bi saatte yediler.

Luffy’nin normal hali en fazla 1 saat dayak yemiş yani. 5-6 saat değil. Zaten o zamanın da büyük bi kısmı mızrakla kovalama ve konuşmalarla dolu.
Kenbunshoku gelişince 2 saat dövüşüyorlar saat 12:05 oluyor. O 2 saatte de luffy düşünce kata dövmeye devam edeceğine bekliyor kalksın diye.

12:05’te Luffy snake man açıyor ve 12:37’de bitiyor. Snake man da 30 dk’ya yakın sürüyor yani 5 dk falan değil.

Özetle:

Bound man haliyle 2 saat, normal haliyle max 1 saat dayak yemiş. Burdan sonra 2 saat dövüşüyorlar. Ardından snake man açılıyor ve 30 dk sürüyor.
 
Amiraller 10 gün dövüşmüş diye övülüyor, Luffy 11 saat dövüşmüş diye gömülüyor. Üstelik bu dövüş net 11 saat değil, ki övülen 10 günlük dövüş de 10 gün tam değildir büyük ihtimalle. Neyse önemli değil saçmalık sonuçta.
 
Efsane bölümdü. Çizimler şahane olmuş. Tek sıkıntı araya giren flashback sahneleri. Onlar olmasa da olurmuş yani.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık