Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Dota 2 (2013)

Dota 2 oynuyor musunuz

  • Evet

    Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır

    Kullanılan: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    0
Şu an CQ major'un finali var ve Secret VP karşısında 2-0 önde.İlk oyun 20 dk,ikinci oyun sadece 17 dk sürdü :D İkinci oyundaki pickler pos 5 sven,pos 4 luna, offlane centaur,mid OD ve carry drow oldu :D Ben böyle pick görmedim,böyle bir picking bu kadar iyi oynandığını da görmedim.Büyük adamsın Puppan :D
Papi'den imza almıştım la 4-5 sene önce.
 
Puppey, picklerine gerçekten iyi çalışmış ama Solo da kendisinden beklenmeyecek kadar amatör pickler yapıyor. OD görünce Pugna, Drow görünce PA. Legend III pickleri resmen.
Draft işi dışarıdan görüldüğü gibi kolay değil,çok karmaşık.Şu ana kadar en fazla major kazanmış takımın drafterına Legend 3 demek biraz bilemedim acımasız :D Eminim ki onun aklında da vardır bir şeyler ama panelinde bahsettiği gibi VP'nin diğer takımlara yaptığını şu an Secret VP'ye yapıyor.
 
Ben bu final serisindeki iki maç için konuştum. VP'nin genel durumundan bahsetmedim.
Demek istediğim draft işi zor.Aklında bir şey var ve ona göre pick atıyorsun ama bunu ne kadar gerçekleştirebileceğin sana ve karşı takımın oyununa çok bağlı.Eleştiriyi tabi ki anlıyorum ama şu an en iyi dotayı en üst seviyede bu kadar uzun süredir oynayan iki takım var ve maçları cidden diğerlerinden çok farklı ve izlemesi çok zevkli :DBen kimseyi tutmadan iyi dotodan keyif almaya bakıyorum ve değişik bir şey görürsem de öğrenmeye :D
 
Bir de finalleri izleyen herkes görüyordur ama Zai ne efsane oynuyor be :D
Edit:Secret 3-1 aldı.Benim MVP adayım kesinlike Zai ama yapzor ve nisha da çok iyiydi.Midone biraz kendi oyununundan farklı oynadı ama yapmasını gerekeni yaptı.Uzun zamandır VP'nin bu kadar kolay kaybettiğini hatırlamıyorum ki hele BO5.Bakalım yeni update gelecek o zaman neler olacak.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık