Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

En Sevdiğiniz Shounen Ana Karakteri

En Sevdiğiniz Shounen Ana Karakteri


  • Kullanılan toplam oy
    230
Ben de tam tersi, çok klasik ve abartı tepkiler verdiğini düşünüyorum. Yürüsün gitsin, poğhlu Yagami.
Naruto bilmem ve aşırı önyargılıyım. Böyle kalsın HxH daha iyi. :D
Hunter x Hunter "kalsın" önce bir, o bile başarı :oleyo: Light konusunda katılmıyorum. Zevkler ve renkler tartışılmaz diyeyim onun için :D
 
Luffy, Gintoki ve Edward Elric.

Bonus olarak da Midoriya. Gönlümde taht kuran yeni nesil ana karakter. Naruto'nun Saske demesi gibi bunun da sürekli Bakugo demesi beni çıldırtıyor ama yine de severim. Çok sağlam bir kişiliği var.
 
Anakarakter sevilmez mi yav hele o songoku keşke hep öyle kalsaydı kuyruğuyla uçsaydı süzüle süzüle,goku olmasaydı hiçbiri olmazdı be,hepiniz ordaydınız animeseverler lütfen.

Sonrasında ondan esinlenen saflığı,oburluğuyla luffy tabi,pikachu olabilir mi lütfen olsun çünkü :D
 
Goku da var aynen. Ana karakter sevmeme sebebim manga/anime'nin sadece ona ve bi kac arkadasina odaklanmasi. Yan karakterler 100 bolumde 5 6 chapter gorunuyor sonra tee ne zaman. Gerekli gereksiz her olayda varlar ana karakterler. O sebeple yani.

Pikachu degil de Ash olur sanirim ana karakter :D:D
Noruhodo dostum doğru söylüyosun one piece'i zaten one piece yapan bize sevdiren de bu değilmiydi luffy'den çok adamlarının hikayesi var nerdeyse hele o robin beni mahvettiydi aha robin swaaan ah ne çektin sen öyle her ikite dediğinde gözümden yaş gelir hala canım benim yav.

Bende şakasına yazdım nakama kardeşim, ama niye pikachu olmuyo ya en tatlı şey la bu alemde bana ne ashten ölsün isterse pikachuma bişiy olmasında yirim onu şu dedektif pikaçuyla eski filmin remake'i çıksında izleyek.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık