Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Tower of God

Ha Jinsung'u Kurtarma Operasyonu Nasıl Sonuçlanır?


  • Kullanılan toplam oy
    116
Onu nerede dedi lan çeviri mi farklı?
O tarz bir şey diyordu ama öyle değildi sanki o :)
Senle ben dedi, dövüşemeyiz gücün yok dedi, zeka isteyen bir şey olsa da seni ezerim dedi. Ancak şans oyununda bana karşı şansın olur dedi ya.
Borulardaki takimlar karsilastiginda olacak bu, oraya gelmedin henuz sanirim.
Bende suç var mı? Sahne oldu mu diye sordum, verdiği cevap ortada.
 
Senle ben dedi, dövüşemeyiz gücün yok dedi, zeka isteyen bir şey olsa da seni ezerim dedi. Ancak şans oyununda bana karşı şansın olur dedi ya.

Bende suç var mı? Sahne oldu mu diye sordum, verdiği cevap ortada.
Olum peş peşe iki sahne var desene bana. Ben balık sahnesinden bahsediyorum sana. Balığı salsada öldürse diyorum. Sen bana sonra olacak şeyi diyorsun :D

Miss Goldenweek laciverte boyasın seni :S
 
Yuri ilk bölümlerde Baam için ''Seviyeci olduğunda ona 77. kata gidip Urek ile görüşmesini söyleyin'' tarzında bir şey diyordu. Urek'in bile en tepeye ulaşması neredeyse 100 yıl sürmüş. Baam'ın yolculuğu şu anki gibi değilde, her normal kurallının yaşayacağı gibi geçse en kötü 500 yıl sürer muhtemelen. Yani Yuri en az 500 yıl boyunca Baam ile bir daha karşılaşmamayı mı bekliyordu sizce?
Yuri Baam'ın ne kadar sürede tırmanacağını düşünüyordu? Bu konu tartışmaya açık. Evet çocuğun güçsüz olduğunu görmüştü ama yine de onda bir ışık gördüğü için ona yardım etmeye karar vermişti.
Ayrıca 300-500 yıl kule sakinleri için uzun bir süre değil. Bu işe yeni başlamış birinin, zeki olduğunu düşündüğü bir gence, ''mezun olduğunda gel sana iş bakalım bizim şirkette'' demesi gibi.
Baam kuleyi tırmanırken onunla görüşmeyi beklemiyordu çünkü normalde, kurallı ve seviyeciler farklı yerlerde ikamet ediyorlar ve birbirlerini görmüyorlar. Seride bunun ihlal edildiğini birçok defa gördük ama hepsinin de sebebi vardı. Atölye savaşı Orta Bölge'deydi ki Leroro oraya gitti. Yuri ve Karaka Cehennem treninin özel bir bölge olması ve kurallarında bir boşluk olduğunu bildikleri için binebildiler. Ha Jinsung yüksek seviyeli ve çok yaşlı olduğundan Gardiyanların ''Bizim Sami yine buralarda dolanıyor, neyse elleme ondan zarar gelmez'' dediği biriymiş bloga göre ve başka biri kolay kolay onun gibi davranamazmış. (Alıntıladığım kısım benim anladığım bu arada Siu'nun doğrudan sözleri değil.)
Bir de Yuri'nin cahilliğiyle de ilgili bu. Bilmiyor ki hem Fug hem Zahard gelen kuralsızların her birinin kehanetteki kişi çıkma olma ihtimalini düşünüyor. Herhalde ona göre Baam zorlansa da bir kuralsızın sıradan biri çıkma ihtimali yok. Bu çocuk bir şekilde kuleyi tırmanır, eğer o sıralarda güçlenip dikkate çekmeye başlarsa gitsin WHS'ye sığınsın şeklinde düşünüyor bence.

Güzel soru bu arada, hikayenin erken kısımlarından olduğundan bir şeylerin değişmiş olma ihtimali de yok değil ama benim açıklamam bu şekilde. Bir de işte kule sakinlerinin zaman algısı bizimkinden farklı. Ren ilk bangini oluşturmak için 2 yıl eğitim aldığını söylemişti. Yuri de Baam'ın Dallar Show'undaki performansı karşısında çok şaşkındı ki yaklaşık 10 yıl önceydi Baam'ı son görüşü.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık