Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Dragon, Reverie Arkı'nda Ne Yapar ?

Sizce hangisi ?


  • Kullanılan toplam oy
    98
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dragon şeklini yapar,çöpleri indirmek için kral hakiyi basar.Bir amiral karşısında görürüz yada komutanlarından teki araya girer ,krala ulaşmak bu kadar kolay değil der(wb ye yapılan gibi).Sonrada topuklarlar herhalde. sabo garp karşılaşmasını merak ediyorum.Tepkikeri nasıl olacak ,garp onada sevgi yumruğu atacak mı?
 
Dragon'un amacının direk denizciler ile kafa kafaya savaşacağını hiç düşünmemiştim zaten denizciler Dünya Hükümeti'nin kuklası gibi bir oluşum, asıl amacı her zaman mariejois di. Nasıl dofflamingo'nun, halkı ipler ile yöneten elini kesmek(kuş kafasi) dressrosa arcının sonu olduysa bu arcın gayesi de en tepedekileri indirmek olacaktır. Ama bunu denizcilere bulaşmadan yapacaklar. Toplantı esnasında sabo tarafı kargaşa çıkarırken dragon tarafı da en tepede olan mariejois'e saldırmayı düşünebilir. Ama bunu çok hızlı yapmaları lazım. Ağır topların karargah da olduğunu düşünürsek, bir tek kizaruyu görmedik o da mariejois'u koruyor olabilir. Yani görmediğimiz birlikleri mariejois'de görmemiz olası, vagapunkun geliştirdiği özel insanlar gibi.. Bu arc denizcilerin bilinmeyen gücünü görmemize ve denizciler ile dünya hükümeti arasında ki bağın zayıflamasına doğru gidebilir gibi geldi bana. Yoksa dragonun direk mariejois'u yerle bir edecek gücü yok ama zayıflamasına yol açacak bir arc olacağını düşünüyorum bu arcın, bir arkadaşın da dediği gibi den den mushi ile halka gösterilirse o zaman işler baya karışır hükümet tarafından.

Edit: Fuji ile yeni amiralimiz mariejois'da gerçi sanki mariejois'i hiç gösterilmemiş gibi sandım bir an aklımdan çıkmış ama bunlarında yeni marineforda ineceğini düşünüyorum, fuji shicki liğin kalkması için konuşacaktı.
 
Son düzenleme:
Bu konuyu ufaktan tartışmaya başlamak lazım.Gerekirse anketi de sıfırlarız.

Çok fena şeyler dönüyor herhalde Oda böyle açıklamalarla böyle beklettiğine göre...
 
Uzaklara mânâlı bakar 2 kelam eder, sonra plan başarılı olur. Belki ilerde Luffy bundan dolayı Shanks'la savaşır. İkilemin içine düşer, bir tarafta Sabo ve babası diğer tarafta Shanks, olay mahalî ise Elbaf...
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık