Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Naruto

İtachi-sama tanıdığın bütün animeleri karakterlerini püre yapar muhtemelen : )
Evet, muhtemelen püre yaparken çakra yetmezliğinden kendisi de püre olur. Çünkü kendileri bir Tsukuyomi, bir amaterasu atınca görme oranının büyük kısmını kaybediyor, iki dakika susanooo açılınca bayılacak noktaya geliyor. :oleyo2:

Ve kendisi o kadar büyük bir kahraman ve kardeş sever ki, Orochimaru kardeşine sarkıntılık ederken kendisi hemşiresi Kisame ile bijuu avında geziyor. Ve kardeşini o kadar seviyor ve kararlarına o kadar saygı duyuyor ki, kendisini bir psikopata dönüştürüp, sonra da zorla köye döndürmek için Koto yerleştiriyor Naruto'nun içine. :oleyo2:

Büyük adam vesselam. :artiz:
 
Hala favorim Sasuke vs Deidara :(

Edit: Merakımdan şu Killer Be vs Sasuke bakayım dedim o animasyon neymiş yahu gözüm kanadı :D
 
Son düzenleme:
Naruto eğer İruka ve diğerleri olmasa, onu destekleyenler olmasa Obito gibi bir sonu olacağının farkında. Kendi kendine kurtulmadığının, başkalarınca kurtarıldığının farkında.

Sasuke ise kendini soyutlamış ve kimsesi yok. Ha deyince kendini kurtaramaz çünkü Naruto gibi önü açık değil, intikam derdi var. Naruto'ya kıyasla çok daha kötü durumda. İşte bu noktada Naruto Sasuke'nin kurtarıcısı olmak için çabalıyor. Kendine yapılan iyiliği Sasuke'ye yapmaya çalışıyor ve başarıyor da. Aslında takdir edilesi bir çaba ama bıktırdığı için sevilmiyor. Yoksa altı boş değil bu Nardooo/Saskeee olayının, sadece suyunu çıkardılar.
Normalde Naruto'nu Sasuke'yi öldürmesi lazım. Akatsuki'ye katılma ve köyü yoketme planları yüzünden ama işte seri shounen olunca:( Gerçi gücü yetmezdi ama en azından bu yolda ölürdü Jiraiya gibi ve seri biterdi:oleyo2: Ergenlikte olur böyle şeyler :p
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık