Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 922 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Prometheus olmasa az daha big mom ölüyordu suya düşücekti tayfada çok uzaktaydı Yani biraz daha zorlayıp Kaidoyu yenmeleri mümkün zaten yenicekler herkes biliyor :)
 
Hocam o bir bölüm öncesinin yorumuydu :/ Bu bölüm Kaido çöp diyoruz :/
Ne çöpü hocam adamın ebatı yeter başka bir şeye gerek yok. Luffy'nin elephant gun saldırısı büyük çaplı bir saldırıdır ama sanki adamın kafasına çorba kaşığıyla vurulmuş gibi duruyor. O saldırı Kaido'yu değil Doff'u bile yıkmaz yumruğa Kaido'nun tepkisi hiç yumruk yememiş gibi bile olabilir yani '' Ooo luffy naber ya'' dese şaşırmam. Herifin tipi bile bağırıyor ben tonla dayak kaldırırım diye :D
 
Şurada bile çöp Mihawk'ın ismi geçiyor baydı artık yav.
Sen nasıl Mihawk-sama'ya laf atarsın yav? O ki seride ki en büyük Slash'ı atmış adam. Sen Kaido gibi bir çöp ile onu nasıl karşılaştırısın bre gafill, bre melun. Ne zaman Mihawk'ın seride ki en büyük varlık olduğunu anlayacaksın bilmiyorum. :(
 
Luffy Kaidou'nun canını yakacak kadar güçlü saldırılar yapabilir.Düştüğü zaman başının ağrıması bunu kanıtlıyor.Demek sadece kuvvet ile alakalı.Ama şunu da kanıtlıyor.Kaido'ya dayak atarak bir yere varamazsınız.En fazla baş ağrısı bel ağrısı yapar adam ölümcül hasar almıyor kendi denese dahi.O kadar giyotin boşa kırılmamış.

Ben bu sebeplerden ötürü mangakanın düz yumruklarla yenilmeyecek açıklaması yaptığını düşünüyorum. ;)Çünkü bu adam düz yumruklarla yenilebilecek biri değil.Beyazsakal bile yendiyse eğer deprem yeteneğiyle şok dalgasıyla içten vurarak yenmiştir.Adamın dış katmanı ölmesine yada dayak yiyince yenilmesine izin verecek türden değil.
 
Kaido'nun ejder formu 1v1 için çok işlevsiz gibi hissettiriyor. Hybrid formda asıl gücünü görürüz gibi.

Her daim WB'nin aldığı birçok handikap nedeniyle MF'da normal bir yonkou'nun çok altında bir seviyede performans gösterdiğini iddia etmişimdir. Oysa görünen o ki, WB'nin yaşlı ve yaralı hali bile Big Mom ve Kaido'yu elinin tersiyle red line'a gömermiş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık