Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 921: Shutenmaru

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    259
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız gökte Kaidou o haldeyken benim adımı çağırsa ben de gider biat ederdim bugün :D Hatta kami diye tapanlar bile vardır.
Jack'in amiralden, koca filden, şundan bundan niye korkmadığı belli oldu.
 
Hmm mantıksız değil aslında. Luffy'nin yaptıklarını da gazeteden öğrenmişti zaten. Bundan dolayı saflarına katmak isteyebilir bizimkileri.
Evet normalde orda Jack'e öldür çoçukları derdi. Şişman samurayı da hazır oraya gelmişken indirirdi. Adam müttefik arıyo savaş çıkarmak için. BM için One piece'le ilgelinmiyo lafı vardıya bu Kaido için geçerli olabilir. Adamın isteği büyük bir savaş, kan, vahşet, şiddet olabilir. Zaten neden ölemiyorum diyor, üzerine yapay meyve yaptırıyor, ee fabriklar filan da ortada. Adam resmen savaşa hazırlanıyor ve hedefi Denizçiler. Wano arc'ın sonunda çok beklenmedik yerlere gidebilir. Hatta arc'ın ortasında Kaido savaşı başlatıyom bile diyebilir. Tabi bizim tayfa işi bozmaz ise.
 
Bu bölüm aklıma yattı, Kaido ile Jack ağabey ile kardeş. Ondan böyle korku ile karışık saygısı var, zaten boynuzlar falan....
 
Şimdi elimizde;
-Hiç çatışmaya girmeden ilk darbede Jack’i kaşar gibi kesen Shutenmaru’nun güç seviyesi, (Hele ki bu adamı Kaido ast yapmak istiyorsa kesinlikle savaşı zevk verecektir bize)
-Shutenmaru’dan aldığı kesiğe rağmen kaptanının emirlerini alan ve kaptanını görünce acısını unutan Jack var.

Jack dayanıklı mı? -Kesinlikle.
Ama ben amirallerin olduğu filoya saldırdı diye güçlü görmem. Arkadaşlar cesaretini övmüş ama içi boş cesaretin sonu malubiyettir. Gördük zaten olanları. Okyanusun dibinden topladılar Jack’i.
Jack Shutenmaru’yu geçemez vs de. Bu Vs burada bitecek ve Jack bizim veletlerin peşine düşecektir...

Daha sonra ;
Wano’dan amirallerin,denizcilerin çekinmesinin tek sebebi dışa kapalı olması olamaz. Burada kesinlikle amiral deşecek seviyede adam/adamlar görmeliyiz.
O-kiku’ya Zoro ve Luffy ‘nin söylediklerinden sonra ben kesinlikle bir Zoro kadar güç bekliyorum o kadından. Luffy kadar diyemiyorum biraz fazla abartmak olur. (Arada çok fark var sonuçta ;) :D )

Shutenmaru ve Kin’emon un diğer övdüklerini fena merak ettim. Hırsız tayfasının lideri olsada hâlâ samuray gururunu koruyan güçlü kişiliği olan birisi.

Kaido’nun meyvesi herkesin tahmini üzerine dragon çıktı. Şekil mevzusunu tutturan arkadaşlara bravo :)
Fakat meyve bende uçmaktan ibaret değildir. Farklı şekilleri de varmıdır? Bence vardır.
Bölüm istenilen hazzı zevki fazlasıyla verdi bence. Son sayfada “break next week” yazmaması apayrı mütüş bir durum :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık