Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 919: Oden Kalesi'nin Yıkıntıları

Bölüm Nasıldı?

  • Çok İyi

    Kullanılan: 111 58.1%
  • İyi

    Kullanılan: 45 23.6%
  • Orta

    Kullanılan: 17 8.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 9 4.7%
  • Çok Kötü

    Kullanılan: 9 4.7%

  • Kullanılan toplam oy
    191
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen öyle gibi. Hatta Snow'un herkesten darbe yediği şu an katliam sahnesi gibi.:)
Ne zaman lufy falan varken başkaları iş yapmış. Bence Oden'i öyle delik deşik ettiler. Hatta en yakınları vurmuştur hain diye.:D

Sanji dayak yemez :a: yemesi için zoro babasını tehdit etmesi lazım.

Şaka maka şöyle kısa kapışsalar güzel olurdu sonra luffy ayırıp bunlara ayar çekiyor falan.
Çok eskide kaldı be o şeyler. Dün uzun uzun konuşurken Sanji'yi sanki artık sapıklık ve komedi olarak kullanmaya karar verdiğini düşündüm. Canavar üçlü dağıldı gibi.
 
Muhtemel senaryoyu kafamda kurdum.

- 20 yıl önce Kozuki Hanesi, Oden Kalesi'ne kıstırılır. Bu esnada beş kişi 20 yıl geleceğe, günümüzden bir ay öncesine yollanır: Kin'emon, Raizo, Kanjuro, Momonosuke ve Kiku.

- Geleceğe gelen bu beşli ülkenin durumunu görünce, takviye kuvvet aramak için denize açılmaya karar verir. Eski zamanı bilmeyen insanlar onları tanımaz. Bu yüzden Kin'emon Momonosuke'nin kendi oğlu olduğunu söyler. Kadınlar aşağı görüldüğü için Kiku, Wano'da kalır. Bu esnada Raizo görülür ve tanınır. Bu yüzden Jack özellikle Raizo'yu arıyordu, çünkü diğerlerini kimse görmemişti. Yine de her ihtimale karşılık Oden'in halefi olan Momonosuke için de arama emri çıkar. Bu sebepten Doflamingo'ya da bilgi verilir.

- Denize açılan dörtlünün gemisi batar. Raizo bir şekilde Zo'ya çıkmayı başarır. Kozuki Hanesi'nin Wano dışında tek bağlantısı Zo olduğu için Jack ısrarla Raizo'yu, Zo'da arar. Kalan üçlü Dressrosa'ya çıkar. Burada Doflamingo'nun adamları tarafından yakalanırlar. Momonosuke, Punk Hazard'a giden bir gemiye saklanır. Gemi hareket edince Kanjuro geride kalır. Kin'emon, Momonosuke'nin peşinden gider.

- Momonosuke denek çocuklar arasına karışır. Kin'emon, Law ile karşılaşır, ancak yenilir. Punk Hazard meselesi çözülünce, Kin'emon ve Momonosuke bizimkiler ile birlikte Dressrosa'ya gider ve Kanjuro'yu bulur. Buradaki mesele de çözüldüğü zaman Zo'ya giderler ve olayla ilgili bilgi verirler. Ülkeye geri döndüklerinde kimliklerini gizlerler, çünkü onların ölü olarak kalmaları gerekmektedir.

Bu hikayeye göre Oden 20 yıl önce öldü. Geçmişten gelenler için bu olay bir ay önce yaşandığı için yeni olmuş gibi anlattılar. Meyve gücü kalıcı bir etkiye sahipse, Wano olayı çözüldüğü zaman geçmişten gelenler normal hayatlarına devam eder.
20 yıl önce Kaido öldürdü Oden'i ve 20 yıldır burayı işgal mi ediyor? Bana Kaido son zamanlarda Wano'ya dadandı gibi geliyor.

Ya Oden 20 yıl boyunca bir şekilde hayatta kaldı ve sonrasında öldü ya da o da bence zaman yolculuğu geçirdi. Her halükarda Oden'in ne zaman öldüğü kilit nokta.
 
Sanji neden hava atsın ki ?
Atsa bile her türlü atar ama bunlar önemsiz ve bir panellik olaylar.
Asıl zoro nereye gitti önemli olan orası.
Sanji'yi bilmesek....

Orayı sen demedin doğru ama Jack'i yenip yatacak değil ya :) Hadi bakalım ne olcak görelim.
Zoro vs Jack olsa bile Zoro'nun 2. vs. si arc sonlarına denk gelir. Hadi bir tane düşmanıyla kafasına göre hareket ettiği için karşılaşsın. Ki zaten Jack de bizimkileri aradığı için tesadüf etmeleri sürpriz olmaz. Ee diğer düşmanı ? Bu düşmanlar Wano'da pikniğe mi çıkmışlar da Zoro tesadüf edecek hepsine ? :) O ayrı bir senaryo.. Şu an Zoro yiyeceğin dağıtıldığı köyde olduğu için ve Jack bizimkilerin aramaya çıktığı için böyle bir senaryo mümkün diye düşündüm sadece.
 
Ne zaman lufy falan varken başkaları iş yapmış. Bence Oden'i öyle delik deşik ettiler. Hatta en yakınları vurmuştur hain diye.:D


Çok eskide kaldı be o şeyler. Dün uzun uzun konuşurken Sanji'yi sanki artık sapıklık ve komedi olarak kullanmaya karar verdiğini düşündüm. Canavar üçlü dağıldı gibi.
Her şey dağılır ama o üçlü dağılmaz :D
Zaten kaç yıldır buluşmuyorlar bu arc belli olur az çok.
Güç unsuru konusunda hep sanji kullanılıyor.
Vergo,daifuku,oven gibi yani dövüş konusunda hala aktif üyemiz.
 
OP Animesinin bir filler bölümünde zaman yolculuğu yapmıştı tayfa. Bilmem hatırlıyor musunuz? Egsantrik bir adada bazı veletler bir sisin içinde yaşıyordu. O sisten kurtulmaya çalışınca veletleri zamanda geriye gidiyorlardı. O geldi aklıma. Gerçi filler bölüm olduğu için üstünde durmamıştım. Tayfanın kurtardığı çocuklar bir süre sonra sisten kurtulunca bir adada mahsur kalıyorlar ve Denizciler bunları kurtarıyor. Çocuklar da gerçeği açıklamayıp denizci filosuna katılıyordu. Zaman atlamasından sonra bir denizci gemisi adaya yaklaşıyor ve Tsuru teyze gemide geçmişi düşünür bir vaziyette bizimkilerin arkasından bakıyordu. Gerçi hiçbir alakası da olmayabilir ama birden aklıma geliverdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık