Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 917: Yiyecek Hazine Gemisi

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    188
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet karnındaki ayı dayak yemiş bak karnındaki diyorum. Sonraki sahnede hiçbir şey anlamamıştım gibi kız nereye gitti diyor. Bilerek mi uğraşıp kesip aldın sahneyi. Bütün sayfayı atsana buraya.
Burada adam dayak yemiyor, buranın neresinde adam dayak yiyor, kim dövüyor adamı O tama mı ? Luffy adama bakarken gidip dövüyor mu birde ?

Söylediğin sahne bunlardan sonra.
 
ikiside aynı akılda öyle olsa sabondyde amiral getirtmezlerdi.
Amirale bağışıklık kazandı. Malum Kuzan ile çarpıştılar ya, ordan az çok amiral seviyesini biliyor. Ama yonko bambaşka bir seviye Zoro için.

Ulan bu benim aklıma neden gelmedi gaddemıt!!!!
Zoro bu, düşünür mü düşünür. Big Mom'dan kaçarken Kaido'nun kucağına düşmeyelim demiştir. Zaten birkaç bölüm önce de Luffy ismini söylemesin diye araya girip Luffy'nin ismini falan söylemişti. Yonko korkusu nelere kadir :D
 
Burada adam dayak yemiyor, buranın neresinde adam dayak yiyor, kim dövüyor adamı O tama mı ? Luffy adama bakarken gidip dövüyor mu birde ?

Söylediğin sahne bunlardan sonra.
Sonra felan değil. Orda dikkat dağıtmak için bakıyorlar gibi duruyor. Sahne Holdem'e geçtiği sıra Luffy çoktan yola çıkmış ve kızı almış. Holdem'in tepkisi karnındaki aslana vurulduğu için.
 
Sonra felan değil. Orda dikkat dağıtmak için bakıyorlar gibi duruyor. Sahneye Holdem'e geçtiği sıra Luffy çoktan yola çıkış ve kızı almış. Holdem'in tepkisi karnındaki aslana vurulduğu için.
Sonra olmuyor bence. Eğer öyle bakmanın sonucunu göstermediyse o sahnede, herhangi bir mantığı yok. Adamlar bakıp dikkat dağıtıyor diyorsun ama o dikkat dağıtma olayı için adamı korkuttular işte. Neyse :bilmem:
 
Üçü de aynı role sahip. Sağ kolsa hepsi sağ kol anlayacağın. Hiyerarşi olarak King > Queen > Jack her hâlükârda. Yani senin bakış açından sağ kol King olacaktır, rahatla. :D
Anladım, güçlü bir karakter ancak sağ kol seviyesi değil, aklımda hep mitolojik zoan beklentisi var sağ kol için.
 
Sonra olmuyor bence. Eğer öyle bakmanın sonucunu göstermediyse o sahnede herhangi bir mantığı yok. Adamlar bakıp dikkat dağıtıyor diyorsun ama o dikkat dağıtma olayı için adamı korkuttular işte. Neyse :bilmem:
Zoro'nun o adama baktığı bile belli değil bence. Çünkü ikisinin de yapması gereken başka bir şeydi. Ya da ikisi de Holdem'e bakıyordu. Bu yüzden hangisinin ne yapacağı belli değildi.. O sırada Luffy kzii alıyor Zoro'da diğer adamları kesiyor. Bana kalırsa şaşırtma amaçlı yapmışlar gibi... Tepki de aldığı darbeye veriliyor. Benim yorumum bu. Tabi tam net değil durum sen de haklısın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık