Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu tamam da adamın niye shichi olduğu belli değil hala. Planını, motivasyonunu bilmiyoruz. Mesela Kuma, amiral kadar güçlü olsa Dragon ajan olarak yollasa yok mu diyecekti.

Yonkolardan, amirallerden korktuğu için shichi oldu deme şimdi adam yonko ile düello atmış. İstese güçlü bir tayfa da toplayabilirdi ama tek geziyor. Amacını bilmeden bunlar anlam kazanmayacak. Shichi olmasının gücüyle bir ilgisi yok.
Zaten ben mihawk’ı şuanlık en güçlü shichi olarak görüyorum. Adama güçsüz falan da demem en güçlü sağ koldan bile güçlüdür bana göre ama bana yonko derseniz bunu kabul edemem çünkü kaynak olarak sadece geçmişte shanks ile arkadaş olarak yaptıkları duello var.
 
[History / History]
25 years ago: Roger Pirates disbanded
? Years ago: Red Hair Pirates were established
? Years ago: Became one of the "Four Emperors"
13 years ago: Docked in Windmill Village
12 years ago: Entrusted his straw hat to Luffy
2 years ago: Ended the war

Gördüğün gibi yonkou olma zamanı belli değil. Eğer senin söylediğin yerde başka şeyler yazıyorsa bana link atar mısın ?
Hacı sen dün akşam forumda yoktun galiba :)
Dün akşam databook shanks kartında 13 yıl önce yonko olduğu yazıyormuş.
Ha bu yanlış haberse işime gelir.

@sensey söylemişti hatta
 
Yahu Red Mangayı okuyan adamsın bu iki karakterin aynı statüde olmasına imkan yok. Biri Roger'ın gemisinde bulunup Roger'ın mirasını taşıyor ve muhtemelen birini aramak için denizlerde dolanıyordu. Shanks vurdum duymaz biri geçmişte Mihawk ile kılıç tokuşturmaları neyi ifade eder ki? Adamlar arkadaşlar bu belli bir şey.

Neymiş Mihawk tek kollu biriyle vs atmak istemiyormuş gücü düştü diye düşünüyormuş diyen var burada. WB ve Shanks konuşurken WB merdivenleri hızlı tırmandın diyor. Adamın sonradan güçlendiğini söylemek için ne yapmalı daha? Shanks geçmişte meyvesiz Teach'den hasar yiyen bir kişi bak güçsüz demiyorum ama o hasarı yiyor ve dikkatsiz değildim diyor. Kısacası adam geçmişte bulunduğu seviyeyle aynı değil. Şuan meyve kullanıcı olup olmadığı belli değil.

Şimdi Mangaka çıksa 13 yıl önce bir Yonkou yenildi ve tıpkı Luffy gibi Shanks denizde Yonkou olarak adlandırıldı dese kim ne diyebilecek? Veya 13 yıl önce Shanks Luffy'nin köyünden ayrıldıktan sonra bir meyve yedi dese ve şuan meyve kullanıcısı olarak karşımıza gelse mesela? Kısacası Mihawk sadece kılıç ustası olarak görünüyorken Shanks da böyle bir şey yok. Adamın önü o kadar açık ki geçmişte Mihawk ile aynı seviyede kılıç yeteneğine sahip bir kişi peki ya diğer yetenekleri? Sadece Mihawk'ın gücünde kılıç yeteneği olan birinden bahsediyoruz. Peki ya diğer skaları biliyor muyuz? Fiziksel güç, dayanıklılık, Meyve yeteneği(?) Haki, kısacası bu kadar gaza gelip konuşmamak lazım.

Sonrada balon gibi patlayabilir. Şimdilik millet coşuyor ama sonradan patlamayın.
Mihawk reis seviyesine denk rakip olmadığından meyvesini hala göstermedi, Haki de keza.
 
''Duello'' belli kurallar çerçevesinde yapılan müsabakadır bu arada. Shanks eliyle tutup mesela Mihawkın kafasını yere çaldı diyelim. Buna kılıç duellosu denir miydi? Bunun cevabı yeterlidir hadi ben gittim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık