Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 916: Wano’da Büyük Sumo Müsabakası

Bölüm nasıldı?

  • Çok İyi

    Kullanılan: 38 21.1%
  • İyi

    Kullanılan: 72 40.0%
  • Orta

    Kullanılan: 34 18.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 11.1%
  • Çok Kötü

    Kullanılan: 16 8.9%

  • Kullanılan toplam oy
    180
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çatı bildiğin uçuyor, bir kere değil 3-5 defa da çizmiş çatıyı. O çatıda var bir iş. Şinobilerin işi olabilir ya da Linlin'in. Uçan çatı fikrini beğendim ben.
 
Urashima'nın onurunun lekelendiği, yani potansiyel olarak an itibarıyla en güçlü hâlinde olduğu durumda yaptığı ilk şeyin O-kiku'ya saldırmak olmasını bir yana koyacak olursak Luffy'nin normal hâline karşı eşit olmaktan pek öteye gidemediğini görüyoruz. Kaldı ki Luffy'nin normalde yapmadığı bir şey olan Harite şeklinde vurmasının da etkisi var. Akla Street Fighter'dan Honda gelse de Street Fighter'ı yapanların aklına Honda nereden geldi diye bir düşünürsünüz umarım. :) Luffy'nin rahat bir şekilde sıyrılması falan efsane hoş duruyor. En nihayetinde Luffy G3'ü haki dahi kullanmadan yaparak Urashima'yı -bir başka seri olsa belki- cennete uçuruyor. Bunların dışında tavşan Smile kullanıcısının "sakal" bölgesi efsane. Zoro'nun katil olması, Luffy'nin dayak atması ve O-kiku'nun "güçlü kılıç ustası" olmasının anlatıldığı sahne çizimi de epey güzel. Ukiyo-e tarzı, yani O-Tsuru'nun tipine sahip olan pek çok kişi görüyoruz arkaplanda. Luffy'nin Holdem ismini yanlış anlayıp Holpig demesi, tipik Luffy. Önceki sahnelerde eli olan aslanın elleri nerede acep. Pantolona falan mı soktu yoksa unuttu mu Oda çizmeyi? Kim bilir. Elimizde "Shutenmaru" diye biri var, hırsızmış. Karşımıza çıkar illa. Hatta belki Robin Hood çizimi görürüz. Tama'nın yanağından bir tek kendi Mochi çıkartabiliyor herhâlde. Biri hipnoz falan etmediği sürece bir şey değişmeyecek gibi duruyor ama kız da pes edebilir. Bakalım bizimkiler kurtarabilecek mi? Bir zahmet kurtarsın gerçi ama Oda bu işte. Ne yapacağı belli olmaz. Sondan bir önceki sayfada kollarında patimtrak bir şeyler olan adam ayı Smile'ıdır belki. Bir ilginç. Son sayfada "Patron"lar çizilmiş. Gayet de güzel duruyor. Bir tek Luffy'nin eğleniyor gözükmesi de aralarındaki farkı ortaya koyuyordur. :)


Bunu okuyacak kişi var mı acep? Acayip kuru duruyor. Ayırsaydım daha okunaklı olurdu amaaaa neyse. Özetle gayet eğlenceli bölümdü.
Katılıyorum, eğlenceli bir bölümdü. :)
 
Çatının olduğu her sahnede çatının üstünde çizgi çizgi efektler ve yazı var o yüzden ipleri belli olmuyordur, efekte karışıyordur diyecektim ama çok küçük bir sahnede o efektler falan da yok bildiğin havada uçuyor.
Oda dalga geçiyor bizle. :artiz:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık